ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 22 Temmuz 2013 Pazartesi 16:13

Beşiktaş'tan Semih Şentürk sürprizi

Beşiktaştan Semih Şentürk sürprizi

Fenerbahçe ile 1 yıllık sözleşmesi olan ve yılda 1 milyon 900 bin Euro kazanan Semih'in yeni rotası Beşiktaş mı?


Beşiktaş, Hugo Almeidanı'nın ayrılmak istemesi nedeniyle kadrosunu kaliteli bir golcüyle takviye etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Ancak bu bölgeye yapılacak tranfser konusunda Teknik Direktör Bilic ile Sportif Direktör Önder Özen arasında bir fikir ayrılığı söz konusu.

Özen'in bu mevki için Fenerbahçe'de kadro dışı kalan ve kendisine kulüp arayan Semih Şentürk ile temasta olduğu öğrenildi. Daha önce yine Fenerbahçe'den kadroya katılan Sezer Öztürk'ün transferinde de baş rolü oynayan Özen'in, Semih'ten de olumlu yanıt aldığı öğrenildi. Bugün gazetesinin haberine göre, ancak Özen'in ikna etmesi gereken asıl isim ise Bilic. Nitekim Semih'in transferine sıcak bakmayan Hırvat teknik adam Michael Eneramo isminde ısrarcı. Beşiktaş ile prensipte anlaşmasına rağmen kalbindeki problem nedeniyle transferi askıya alınan Nijeryalı golcünün transferi için hafta içinde TFF Sağlık Heyeti'nden alınacak rapor bekleniyor.

YÖNETİM İKİLEMEDE

Bu arada yönetimin de bu iki oyuncu konusunda bazı endişeleri var. Önceki gün dizinden ameliyat geçiren ve yaklaşık 5 hafta sonra sahalara dönecek olan Eneramo'nun transferi riskli bulunuyor. Semih konusunda ise Sezer'den sonra ikinci bir Fenerbahçelinin transferinin camiada tepki toplamasından endişe ediliyor.

BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA

Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen, Semih Şentürk ile ilgili çıkan transfer haberini yalanladı. Resmi internet sitesinde yer alan açıklamada şöyle denildi: "Bir gazetede yer alan, "Özen: Semih'i getirelim, Bilic: Eneramo'yu isterim" başlıklı haber gerçeği yansıtmamaktadır.

Semih Şentürk'ün Beşiktaş'a transferini istediğim doğru olmadığı gibi dünkü, bugünkü ve yarınki planlarımızda da Semih Şentürk bulunmamaktadır.

Camiamızın ve taraftarlarımızın bu tip maksatlı haberlere itibar etmemelerini rica ederim."
 

ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER