ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 22 Ocak 2014 Çarşamba 10:06

Beşiktaş'tan Aziz Yıldırım' destek

Beşiktaştan Aziz Yıldırım destek

Bağdat Caddesi'nde toplanarak Aziz Yıldırım'ı karşılayan Sarı-lacivertli taraftarlara, Beşiktaşlı taraftarlardan da destek geldi. Bir çok Beşiktaşlıda takım formaları ve bayrakları ile buraya geldi.


Dün gece Sabiha Gökçen havalimanı'na Aziz Yıldırım'ı karşılamaya giden taraftarlar arasında Beşiktaşlı taraftarlarında olması dikkat çekti. Aziz Yıldırım Beşiktaşlı taraftarlara 'görüyorum hepinize teşekkür ediyorum' dedi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan ayrıldıktan sonra Bağdat Caddesi'ne gelen Aziz Yıldırım ve Fenerbahçeli yöneticiler, burada yüzlerce taraftar tarafından meşalelerle karşılandı.

Aziz Yıldırım posterleri taşıyan Fenerbahçeli taraftarlar, Yıldırım'ı beklerken takımlarının bayraklarını salladı, davul zurna eşliğinde eylendi ve tezahüratlarda bulundu. Yıldırım'ı taşıyan otobüsü taraftarlar, "Alemin kralı geliyor", "Dik dur eğilme Taraftarın seninle" şeklinde tezahüratlar ve meşalelerle ile karşıladı.

Bağdat Caddesi'nde ki Fenerbahçelilere, Beşiktaşlı taraftarlardan da destek geldi. Çarşı atkıları, Beşiktaş bayrakları taşıyan taraftarla dikkat çekti. Beşiktaşlı bir taraftar ise Bağdat Caddesi'ne Aziz Yıldırım için geldiğini belirtirken bir grup taraftar ise Çarşı grubu olarak geldiklerini belirtti. Bir taraftar ise "Burada Fenerbahçe Beşiktaş yok, Türkiye için buradayız biz" şeklinde konuştu.

Bir Karşıyaka taraftarının da Sarı-Lacivertlilere destek vermek için Bağdat Caddesi'ne geldiği görüldü. Karşıyaka taraftarı "Fenerbahçeli arkadaşlarım var, destek için buradayız" dedi.

Öte yandan Bağdat Caddesi'nde trafikte uzun süre aksamalar meydana geldi.

KAYNAK:
DHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER