ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 23 Ocak 2014 Perşembe 16:30

Beşiktaş'ta Uruguaylı krizi

Beşiktaşta Uruguaylı krizi

Uruguaylı yıldızın transferinde yeni bir sıkıntı meydana geldi.


Siyah-beyzalı kulübün Uruguaylı futbolcunun çoğunluk hisselerini elinden bulunduran "WDS" adlı bir fon şirketi ile anlaşmaya vardığı ancak buna Botafogo kulübünün karşı çıktığı öğrenildi. Brezilya basını Beşiktaş'ın Lodeiro transferini fon aracılığı ile yapmaya çalıştığını yazdı. Uruguaylı yıldızın bonservis haklarının \%43.75'ini ellerinde bulunduran "WDS" adlı bir fon şirketinin Beşiktaş ile anlaşmaya vararak bu oyuncunun hisselerini sattığına yer veren gazeteler ancak geriye kalan \%53.75'lik bölümüm Botafoga Kulübü ile ona yakın şirketler tarafından satın alındığını ve bu kesimin ise bu transfere sıcak bakmadığını savundu.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Botafogo yöneticisi Sidnei Loureiro, Lodeiro'ya takımın ihtiyacı olduğunu ve bu oyuncuyu Beşiktaş'a satmayı düşünmediklerini söyledi. Lodeiro'nun halen bir kısım satma haklarını ellerinde bulundurduklarını vurgulayan Loureiro Beşiktaş'ın oyuncu için 8 milyon avroluk bonservis bedeli ödemesi halinde sahip olabileceğini iddia etti.

Beşiktaş Kulübü'nün akşam saatlerine doğru tranferdeki bu pürüzü halledip, oyuncuyu Siyah-Beyazlı renklere resmi olarak bağlaması bekleniyor.

KAYNAK:
DHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER