ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 10 Ekim 2014 Cuma 10:48

Beşiktaş'ta Bilic'e yeni yetkiler

Beşiktaşta Bilice yeni yetkiler

Beşiktaş’ın, Eski Futbol Genel Direktörü Önder Özen’in istifa etmesiyle, boşalan koltuğa, yeni birisini bulmak için bir süredir arayışlarda bulunan siyah-beyazlı yönetim, bu koltuğu da Slaven Bilic ile doldurmayı planlıyor.


Daha önce eski futbolculardan Gökhan Keskin ile görüşen fakat anlaşma sağlayamayan Beşiktaş Yönetimi, başarı elde etmesi halinde Teknik Direktör Bilic’in yetkilerini artırarak “sportif direktör” kavramını ortadan kaldıracak.

Beşiktaş’ta ikinci sezonunu geçiren Hırvat teknik adamın yanına sürekli bir Türk antrenör getirmeyi düşünen yönetim, Bilic’e bunu kabul ettirebilirse görev tanımını daha da artıracak. Kulüp içerisindeki mevcut profesyonelleri, Bilic ile entegre etmeyi planlayan siyah-beyazlı yönetim, Premier Leauge’deki menajerlik sistemini siyah-beyazlılarda oturtmaya çalışacak. Bilic ile tıpkı Manchester United’ın eski hocası Alex Ferguson ve Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger gibi uzun süreli çalışmayı planlayan Beşiktaş Yönetimi, böylece sportif direktörlük ile teknik direktörlüğü tek bir çatı altında toplayacak.

Yeni sözleşme yolda

Hırvat hocanın kişiliğinin Beşiktaş camiasıyla çok iyi örtüşmesi nedeniyle, tecrübeli çalıştırıcının başarılı olmasını isteyen yönetim, tünelin ucundaki ışığı görmesi durumunda Bilic’in sadece yetkilerini arttırmayacak, yeni sözleşmeyi de yapacak. Beşiktaş Yönetimi, Hırvat teknik adama sadece maddi konularda ve transfer aşamasında kısıtlama getirecek.

(Milliyet)

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER