ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Ocak 2014 Salı 08:58

Beşiktaşlılardan Kadıköy'de Yıldırım'a destek

Beşiktaşlılardan Kadıköyde Yıldırıma destek

Sarı-Lacivertliler, donduran soğuğa rağmen tribünlere akın etti, yargıtay tarafından cezası onanan başkan Aziz Yıldırım'a destek verdi.


Fenerbahçe taraftarı dün akşam işbaşındaydı. Soğuk havaya rağmen Saracoğlu tribünlerinin tamamına yakınını dolduran 12. adam, görevini başarıyla tamamladı.

Futbolcular Konya karşısında maçı söküp alırken, taraftar da tribünde coştu. Tezahüratlarla takımlarına destek veren Sarı-Lacivertliler, başkan Aziz Yıldırım’a da sahip çıktı. Maçın başında, “Her yer Aziz, her yer Yıldırım” tezahüratını yapan taraftarlar, 34. dakikada da, “Her yer taksim, her yer direniş” ve “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganlarıyla stadı inletti.

Taraftarların açtıkları pankartlar da dikkat çekiciydi. “Dik dur eğilme, bu taraftar seninle”, “Dönülmez tek yol Fenerbahçe”, “Tarih dik duranları yazıyor, yazacaktır”, “İnancımız tam, mücadeleye devam”, “Direnişimiz sonsuza kadar Fenerbahçem”, “Tek devlet, tek bayrak paralel devlet istemiyoruz”, “Adil ve yeniden yargılama istiyoruz” yazılı pankartlar asıldı.

Talimat değişince!..

İlk yarının sonlarında kısa süreli de olsa yapılan küfürlü tezahürat ise endişe veren tek gelişmeydi. TFF’nin sezonun devre arasında talimatta değişikliğe gitmesi nedeniyle artık süre gözetmeksizin her küfürlü tezahürata ceza verilecek olması, sınırda olan Fenerbahçe için tehlike çanlarının çalmasına neden oldu.

Başkan nerede zafer orada

Fransa’dan döndükten sonra beş gün boyunca tüm sporcularla bir araya gelen Aziz Yıldırım, tüm maçları yerinde izledi. Perşembe günü Fenerbahçe Ülker’in Top 16’da ilk galibiyetini aldığı Panathinaikos sınavında salonda olan başkan, cumartesi günü kadın voleybolcuları yalnız bırakmadı. 73 maçtır yenilmeyen Vakıfbank’ı deviren Sarı Melekler, zaferin coşkusunu Yıldırım’la birlikte yaşadı. Başkan önceki gün de erkek voleybolcuların Halkbank’a 3-0 yenildiği karşılaşmadaydı. Daha sonra Şampiyonlar Ligi’nde finale adını yazdıran kadın masa tenisçilerinin müsabakalarını takip eden Yıldırım, akşam da basketbolcuların farklı Mersin galibiyeti için Ülker Arena’daydı.

6 maç 5 galibiyet

Sarı-Lacivertliler’in patronu dün akşam ise Şükrü Saracoğlu’ndaydı. Fenerbahçe’nin Torku Konyaspor mücadelesi için yerini alan Aziz Yıldırım, taraftarların büyük sevgisiyle karşılaştı. Diğer branşlardaki galibiyet sevincini futbolda da yaşayan Yıldırım, bugün de yönetim kurulu toplantısına katılacak.

(Fanatik)

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER