ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 17 Aralık 2013 Salı 08:06

Beşiktaşlı yıldız futbolcu kaza yaptı

Beşiktaşlı yıldız futbolcu kaza yaptı

Beşiktaşlı futbolcu Muhammed Demirci, Üsküdar'da lüks otomobiliyle zincirleme kazaya karıştı.


Beşiktaşlı yıldız futbolcu Muhammed Demirci'nin karıştığı kaza 22.00 sıralarında Kısıklı Caddesi Çamlıca Tüneli girişi Ümraniye istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, Muhammed Demirci'nin kullandığı 34 MUH 99 plakalı lüks otomobil, kontrolden çıkarak önünde seyreden Kemal Mahi yönetimindeki İETT çalışanlarını taşıyan 34 GV 1546 plakalı servis minibüsüne çarptı. O sırada seyir halinde olan ve önündeki kazayı farkedemeyen Samet Keser idaresindeki 34 UUC 59 plakalı otomobil ise duramayarak Demirci'nin otomobiline çarptı.

MUHAMMED'İN DURURMU İYİ

Meydana gelen zincirleme kazada servis minibüsünde bulunan Osman Gögercin isimli yolcu hafif şekilde yaralandı. Ünlü futbolcu ise kazadan yara almadan kurtuldu. Demirci'nin kullandığı lüks otomobil ise kullanılamaz hale geldi. Diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı Gögercin, ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ayakta tedavisi yapılan Gögercin'in durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Aracın süratli olduğunu iddia eden yaralı Osman Gögercin, “Ümraniye çıkışına 500 metre kala çok şiddetli bir patlama sesi geldi. Daha sonra sürüklendiğimizi gördüm. Araç içerisinde personel arkadaşlarla beraber koltuklardan fırladık. Araçtan indiğimizde bir aracın arkadan bize vurduğunu gördük. Bu esnada zaten göğsümde bir ağrı vardı. Tünel içerisinde duran araçlardaki vatandaşlar, aracın çok süratli olduğunu köprü üzerinde makas attığını söyledi. Daha sonra gelen motorize ekipler polis memuru arkadaşların aracı gördüğünü beyan ettiler. Sonra ambulans geldi ve hastaneye getirdiler.” dedi.

Olaydan sonra Demirci ve diğer sürücüler, ifadeleri alınmak üzere Çengelköy Sabancı Polis Merkezi'ne götürüldü. Demirci'nin basın mensuplarına görüntü vermemek için yüzünü gizlemesi dikkat çekti.

İfadesinin ardından çıkışta basın mensuplarının sorularına cevap vermeyen Demirci, arkadaşlarıyla birlikte karakoldan ayrıldı. 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER