ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 20 Ekim 2014 Pazartesi 14:51

Beşiktaşlı futbolculardan taraftara teşekkür

Beşiktaşlı futbolculardan taraftara teşekkür

Beşiktaşlı futbolcular Olcay Şahan, Veli Kavlak ve Necip uysal, Ankara’da oynanan Sivasspor maçına gösterdikleri ilgiden dolayı siyah-beyazlı taraftarlara teşekkür etti.


Spor Toto Süper Lig’in 6. hafta mücadelesinde Sivasspor’u 3-2 mağlup eden Beşiktaş’ta, maçın oynandığı Ankara Osmanlı Stadı’ndaki atmosferden dolayı siyah-beyazlı oyuncular, Beşiktaş’ın resmi internet sitesine yaptıkları açıklamalarda taraftarlara teşekkür etti.

OLCAY ŞAHAN: “GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR ATMOSFER VARDI”

Sivasspor karşısında siyah-beyazlı takımın 3. golünü kaydeden Olcay Şahan, "Taraftarımızın desteği arkamızda olduğunda nasıl oynayabileceğimizi gösterdik. Statta gerçekten çok güzel bir atmosfer vardı. Kendimizi adeta evimizde gibi hissettik. Taraftarlarımıza desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizi desteklemeye devam etsinler" dedi.

VELİ KAVLAK: “ANKARA’NIN BİZİM İÇİN DEPLASMAN OLMADIĞINI KANITLADILAR”

Siyah-beyazlı takımın başarılı isimlerinden Veli Kavlak da taraftarlara teşekkür ederek, "Maçın yıldızı taraftarlarımız oldu. Bizi sonuna kadar desteklediler ve Ankara’nın bizim için deplasman olmadığını kanıtladılar" ifadelerini kullandı.

NECİP UYSAL: “DOLU TRİBÜNLER ÖNÜNDE OYNAMAYI ÖZLEMİŞİZ”

Beşiktaşlı futbolcu Neicp Uysal da, stadın atmosferinden çok memnun kaldıklarını belirterek, “Dolu tribünler önünde oynamayı özlemişiz. Taraftarlarımızın desteğiyle iyi bir oyun sergiledik. Ankara Osmanlı Stadı’nı dolduran taraftarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.
 

KAYNAK:
İHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER