ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 03 Ağustos 2014 Pazar 11:14

Beşiktaş'ın son bombası Belhanda mı?

Beşiktaşın son bombası Belhanda mı?

Fransız basını Beşiktaş'ın Belhanda ile anlaştığını öne sürdü.


Uzun süredir "10" numara transferi konusunda çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Dinamo Kiev forması giyen Younes Belhanda’da mutlu sona yaklaştı. Siyah-Beyazlılar, Lanzini için kulübü River Plate ile bir türlü uzlaşma sağlayamayınca rotayı Faslı yıldıza çevirmişti. Fransa’nın önde gelen yayın organı L’Equipe, Beşiktaş’ın listesinde bulunan Younes Belhanda’nın Dinamo Kiev’den ayrılmak istediğini ve Kartal’ın 24 yaşındaki yıldız futbolcu ile anlaştığını ileri sürdü. Haberde Montpellier’den Dinamo Kiev’e transfer olan futbolcunun, Ukrayna’da huzurlu olmadığı ve daha popüler bir lig olan Türkiye’ye gitmeye sıcak baktığı belirtildi. Gazetede, Beşiktaş’ın Dinamo Kiev ve Belhanda’ya ne kadar ücret ödeyeceğine dair bir bilgi ise yer almadı.

EN İSTEKLİ BEŞİKTAŞ

Fransız L’Equipe Gazetesi ayrıca Younes Belhanda’nın gelecek sezon büyük ihtimalle Beşiktaş forması giyeceğini iddia ederken, Siyah-Beyazlı kulübün Faslı yıldız ile 4 yıllık anlaşma sağladığını belirtti. Daha önce Ukrayna basınında da, Başkan Fikret Orman’ın Dinamo Kiev ile temasa geçtiği ve 24 yaşındaki futbolcu için en istekli kulübün Beşiktaş olduğu haberleri yer almıştı. Montpellier’in 2011-12 sezonu şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Belhanda, 2013’te 8 milyon Euro bonservis bedeliyle Dinamo Kiev’in yolunu tutmuştu.

LİNNES SESLERİ

Öte yandan sağ kanada arayışlarını sürdüren Beşiktaş’ta Slaven Bilic, Norveç şampiyonu Molde’de forma giyen Martin Linnes’in transferinin bir an önce bitirilmesini istedi. Sağ bekin yanı sıra önde de oynayabilen Norveçli futbolcu için futbol şube sorumlusu Ahmet Nur Çebi ve Erdal Torunoğulları, Molde ile temaslarını sıklaştırdı. (Haberturk)
 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER