ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 23 Kasım 2014 Pazar 21:27

Beşiktaş, Kasımpaşa'yı 2-0 yendi

Beşiktaş, Kasımpaşayı 2-0 yendi

Beşiktaş, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda karşılaştığı Kasımpaşa'yı Demba Ba'nın golleriyle 2-0 yendi ve ligde maç fazlasıyla zirveye yerleşti.


Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda Kasımpaşa’yı konuk etti.   Beşiktaş'ın gol makinesi Demba Ba, siyahbeyazlılar'ın yüzünü güldürmeye devam ediyor.

NEFES KESEN MAÇTAN  KARELER -Demba Ba'nın gecesi-

Beşiktaş'ın stat inşaatı nedeniyle Başakşehir Fatih Terim Stadında oynanan 90 dakika sonunda gülen 2-0'lık sonuçla Beşiktaş oldu.

GOLLER DEMBA BA'DAN

Siyah-beyazlı takımın gollerini penaltıdan 28. ve 45. dakikada Demba Ba kaydetti. Bu sonuçla Beşiktaş puanını 20 yaptı ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Kasımpaşa ise 13 puanda kaldı.

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 10. hafta maçında Beşiktaş, Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup ederek puanını 20'ye çıkardı ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan ve hakem Özgür Yankaya'nın düdük çaldığı maçta Beşiktaş'a 3 puanı getiren golleri 28. dakikada penaltıdan ve 45. dakikada Demba Ba kaydetti.

Bu sonuçla Beşiktaş 20 puanla ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna otururken, Kasımpaşa ise 13 puanda kaldı.

72. dakikada Scarione'nin cezaalanı dışından sert şutu az farkla yandan oyun alanı dışına gitti.

76. dakikada Babel'in kullandığı serbest atışta barajı geçen top yan direkten oyun alanına geri döndü.

86. dakikada Sosa'nın pasında cezaalanı içinde topla buluşan Demba Ba, topu göğsüyle yumuşatıp önüne indirdi, rakibini çalımladıktan sonra vuruşunu yaptı. Meşin yuvarlak farklı bir şekilde auta çıktı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadeleyi 2-0 kazanan Beşiktaş, puanını 20'ye çakırda ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER