ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 30 Kasım 2014 Pazar 20:25

Beşiktaş’a coşkulu karşılama

Beşiktaşa coşkulu karşılama

Yarın akşam Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, Safranbolu’da şampiyonlar gibi karşılandı.


İstanbul’dan öğle saatlerinde takım otobüsü ile yola çıkan Beşiktaş kafilesi akşam saatlerinde Karabük’e ulaştı. Siyah-beyazlı takımı konaklayacağı otel önünde 200 taraftar meşalellerle karşıladı. Taraftarın büyük sevgi seli oluşturduğu futbolcular otele girmekte güçlük çekti. Zaman zaman izdihamların yaşandığı karşılamada, teknik direktör Bilic ve bazı futbolcular taraftarlarla fotoğraf da çekti. Otobüsten en son inen Demba Ba’ya ise taraftarlar ayrı bir sevgi gösterdi. Bir taraftar Demba Ba’nın boynuna sarılırken, bir diğer taraftar ise Demba Ba’nın kafasında beresini aldı. Takım güçlükle otele yerleşirken, taraftarlar takımlarına dakikalarca tezahüratta bulundu.

Mustafa Kamil Abitoğlu’nun yöneteceği Kardemir Karabükspor-Beşiktaş maçı yarın 18.00’da Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda oynanacak.

Siyah-beyazlı kafilenin kadrosu ise şu isimlerden oluştu:

“Cenk Gönen, Emre Metin, Enes Fidayeo, Ersan Gülüm, Pedro Franco, Atınç Nukan, Serdar Kurtuluş, İsmail Köybaşı, Ramon Motta, Ümit Karaal, Necip Uysal, Veli Kavlak, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Kerim Frei, Olcay Şahan, Jose Sosa, Cenk Tosun, Mustafa Pektemek, Demba Ba."











KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER