ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 06 Kasım 2014 Perşembe 14:12

Beşiktaş Partizan maçı bilgileri

Beşiktaş Partizan maçı bilgileri

Beşiktaş gruptaki ilk maçında deplasmanda 4-0 yendiği Parizan ile kendi sahasında karşı karşıya gelecek.


Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynacak karşılaşma saat 20.00’da başlayacak ve Star TV’den canlı olarak yayınlanacak.

Beşiktaş grubunda aldığı 2 beraberlik 1 galibiyet ile Tottenham Hotspur ile ilk sırayı paylaşıyor.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda bu akşam Atatük Olimpiyat Stadı’nda Partizan’ı konuk edecek Beşiktaş’ta moraller yerinde. Ligde cezalı futbolcuları sebebiyle ideal 11’iyle sahada olamayan siyah-beyazlıların bugünkü karşılaşmasında kaleci Tolga Zengin dışında cezalı ya da eksik oyuncusu bulunmuyor.

JOSE SOSA VE PEKTEMEK HAZIR

Beşiktaş’ta sakatlıkları sebebiyle yaklaşık 3 haftadır takımdan ayrı olan Arjantinli Jose Sosa ve golcü Mustafa Pektemek, bugün Partizan karşısında forma şansı bekleyecek. İki futbolcu da derbi öncesi takımla birlikte çalışmalara başlamıştı ve Fenerbahçe karşısında da süre almışlardı. Dün düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Beşiktaşlı futbolcu Sosa, derbi maçında ikinci yarıda sahada olduğu için mutluluk duyduğunu ve bu şekilde fit duruma gelerek, Partizan maçında ilk 11’de olacağının sinyallerini vermişti. Golcü Mustafa Pektemek’in ise Partizan maçına yedek kulübesinde başlaması bekleniyor. Siyah-beyazlı teknik direktör Slaven Bilic’in maçın gidişatına göre Pektemek’i kullanması ihtimaller arasında.

NECİP KORUMA ALTINDA

Fenerbahçe ile geçen hafta sonu oynanan derbi maçta yaptığı hatalar sebebiyle büyük tepki toplayan Beşiktaş’ın genç futbolcusu Necip Uysal, Partizan maçında yedek kulübesinde olacak. Dün düzenlenen basın toplantısında Necip’i korumaları gerektiğinin altını çizen Bilic, genç futbolcuya destek olacağının sinyallerini verdi. Bugün Partizan karşısında genç oyuncusunu yedek soyunduracak olan Hırvat teknik adamın, İsmail Köybaşı’yı sağ kanatta kullanması bekleniyor. Öte yandan yine uzun bir süredir sakat olan Serdar Kurtuluş’un da sakatlığının düzelmesi ve takımla birlikte çalışmalara başlaması sebebiyle bu futbolcunun da sağ bekte görev alabileceği gelen haberler arasında.

GÖKHAN TÖRE FORMASINA KAVUŞUYOR

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında söylediği bir kelimeden dolayı kırmızı kart görerek derbi maçında cezalı duruma düşen Gökhan Töre, 1 hafta aranın ardından yeniden formasına kavuşacak. UEFA Avrupa Ligi’nde oynadığı oyunla herkesin beğenisini kazanan, ligde de bu hafta eksikliği hissedilen milli futbolcu bugün sahada yerini alarak, Beşitaş’ın Partizan’a karşı yine en önemli kozlarından biri olacak.

Belgrad’da oynanan maçta adeta maçın yıldızı olan Gökhan Töre’nin, bugünkü maçta sergileyeceği performans ise merak konusu.

TOLGA YERİNE CENK GÖNEN

Fenerbahçe ile oynanan derbi maçta omzundan sakatlanan Tolga Zengin, bu akşamki Partizan maçında forma giyemeyecek. Uzun süredir ilk 11’de yer almayan ikinci kaleci Cenk Gönen, bugün siyah-beyazlı eldivenlere kavuşacak.

BEŞİKTAŞ’IN MUHTEMEL 11’İ

Beşiktaş’ın Partizan karşısında mücadele edeceği muhtemel 11’inin ise, “Cenk Gönen, İsmail Köybaşı (Serdar Kurtuluş), Sivok, Ersan Gülüm, Motta, Gökhan Töre, Veli, Atiba, Olcay Şahan, Sosa, Demba Ba” şeklinde olması bekleniyor.

PARTİZAN’DA 2 EKSİK

Partizan’da Branko İlic sarı kart cezası nedeniyle Beşiktaş maçında oynayamayacak. Sırp ekibinde Darko Brasanac ve Nikola Drincic’in ise sakatlıkları bulunuyor.

Beşiktaş, Sırbistan ekibi ile bugün saat 20.00’de Atatürk Olimpiyat Stadı’nda karşılaşacak. Maçı Romanya Futbol Federasyonu’ndan Alexandru Tudor yönetecek.

Bilic, 'ilk maçta rakibimizi 4-0 yendik ve işimiz kolay olacak' diye düşünürsek, ciddi risk yaşarız" Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda yarın Partizan ile yapacakları maçta ilk karşılaşmanın skorunu düşünerek rehavete kapılmaları durumunda ciddi risk yaşayabileceklerini söyledi.

Karşılaşma öncesi siyah-beyazlı oyuncu Jose Ernesto Sosa ile BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Slaven Bilic, soruları yanıtladı.

Partizan karşısında yarın önemli bir müsabaka oynayacaklarını belirten Bilic, "Önemli, hatta çok önemli bir maça çıkıyoruz. Grupta kalan 3 maçımız var ve iyi bir pozisyondayız. Diğer yandan ise tehlikeli bir durumdayız. 'İlk maçta rakibimizi 4-0 yendik ve işimiz kolay olacak' diye düşünürsek, ciddi risk yaşarız. Biz bu şekilde yaklaşmıyoruz. Yarın yeni bir maç olacak ve ciddi bir rakibimiz var. Mutlaka kazanmalıyız. Belgrad'daki gibi oynayarak, hatta daha iyi oynayarak kazanmaya çalışacağız. Bu şekilde hedeflediğimiz noktaya yaklaşacağız" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın ligde son 2 maçını kaybettiğinin hatırlatılması üzerine, oyuncularının bunun üstesinden gelebileceğini dile getiren Hırvat teknik adam, şunları kaydetti:

"Her takımın inişli çıkışlı dönemleri olabilir. Son 2 maçımızı kaybettik ve bundan mutlu değiliz. Yarın bir galibiyet serisine başlayabilmek için fırsatımız var. Türkiye'deki diğer takımlara göre sezonu daha erken açtık, şu anda iyi durumdayız. Sosa ve Mustafa Pektemek gibi sakatlıktan dönen oyuncularımız var. Serdar Kurtuluş da takımla çalışmalara başladı. Takımımızın bu durumun altından kalkacak potansiyeli var."

Sosa: "Çok önemli bir maça çıkacağız"

Beşiktaşlı oyuncu Jose Ernesto Sosa, Partizan maçının kendileri için büyük önem taşıdığını vurgulayarak, "UEFA Avrupa Ligi'nin bir parçası olmak gerçekten çok güzel. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bir sonraki tura kalabilmek için yarınki maçın gerçekten çok büyük önemi var" dedi.

Sakatlığı nedeniyle 2 hafta çalışma yapamadığını ve ardından Fenerbahçe derbisinde 45 dakika süre aldığını aktaran Sosa, "Bu, maç ritmi açısından bana katkı sağladı. Kendimi yarın için çok daha iyi hissediyorum. Yarınki maç çok önemli ve şimdiye kadar iyi iş çıkardık. Doğru yolda yürümeye devam etmek için yarın gerçekten önemli. Burada bulunmak güzel bir duygu. Bir sonraki tura kalabilmek de bizim için ciddi bir hedef oluşturuyor" şeklinde konuştu.

KAYNAK:
Ajanslar
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER