ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 18 Nisan 2014 Cuma 12:36

Beşiktaş, Olimpiyat Stadı'na güveniyor

Beşiktaş, Olimpiyat Stadına güveniyor

Pazar günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Beşiktaş, iç saha performansına güveniyor.


Spor Toto Süper Lig'de 20 Nisan Pazar günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Fenerbahçe'yi konuk edecek Beşiktaş, derbi mücadelesinde son haftalardaki iç saha performansına güveniyor. Stadının yenilenmesi nedeniyle farklı sahalarda maçlarını oynayan siyah-beyazlı takım, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda son maçlarda başarılı bir görüntü ortaya koydu. Süper Lig'deki 10 iç saha maçını bu statta oynayan Beşiktaş, bu karşılaşmalarda sadece Galatasaray'a 3-0 hükmen mağlup oldu.

10 maçta 7 galibiyet

Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki 10 maçta 7 kez galibiyet sevinci yaşadı. Galatasaray ile yaptığı maçta taraftarlarının sahaya girmesi nedeniyle hükmen mağlup olan siyah-beyazlı ekip, 2 karşılaşmadan da beraberlikle ayrıldı. Ligde şu ana dek 54 puan toplayan "Kara Kartallar", bu puanların 23'ünü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda elde etti.

Son 6 maçta 5 galibiyet

Siyah-beyazlı ekip, bu statta oynadığı son 6 lig mücadelesinde 5 galibiyet aldı. Süper Lig'in ilk yarısında bazı maçlarını Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynayan ancak ikinci yarıdaki iç saha maçlarının 6'sını da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapan "Kara Kartallar", sadece Medical Park Antalyaspor ile golsüz berabere kaldı. Beşiktaş, diğer 5 maçta ise Kayseri Erciyesspor (3-2), Bursaspor (1-0), Eskişehirspor (1-0), Akhisar Belediyespor (3-0) ve Kayserispor (2-1) karşısında galibiyet sevinci yaşadı.
Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki 10 maçta 14 gol atıp 6 gol yedi.
 

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER