ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 04 Nisan 2013 Perşembe 17:45

Beşiktaş, hazırlık maçını farklı kazandı


Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Bursaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıkları çerçevesinde bugün Sancaktepe Belediyespor ile oynadığı hazırlık maçını 4 - 1 kazandı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basına kapalı oynanan ve A2 Takımı'ndan 5 oyuncunun da kadroda yer aldığı maça siyah - beyazlılar; Cenk Gönen, Uğur Bülbül, Ömer Arslan, Julien Escude, Ömer Özkan, Mehmet Akgün, Hasan Türk, Oğuzhan Özyakup, Dentinho, Erkan Kaş ve Mehmet Akyüz ilk on biriyle çıktı.

Mücadelenin ilk yarısını Ömer Arslan ve Mehmet Akyüz’ün attığı gollerle 2 - 0 önde kapatan Beşiktaş, karşılaşmanın ikinci yarısında ise oyuna giren Holosko ve Erim Yüksel’in ayağından bulduğu gollerle farkı artırarak sahadan 4 - 1 galip ayrıldı.

Öte yandan Beşiktaş'ın Sancaktepe Belediyespor ile oynadığı karşılaşmayı Beşiktaş Futbol Komitesi Üyesi Ahmet Kavalcı da takip etti.

Hazırlık maçı kadrosunda yer almayan futbolcular McGregor, Hilbert, İbrahim Toraman, Ersan Gülüm, Fernandes, Olcay Şahan, Veli Kavlak ve Mustafa Pektemek diğer sahada çalışmalarını sürdürdü.

Çalışmaya tedavilerine devam edilen İsmail Köybaşı, Uğur Boral, Almeida, Sivok ve Niang katılmadı.

Beşiktaş, hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.
 

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER