ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 30 Nisan 2013 Salı 08:05

Benfica'da Türk alarmı!

Benficada Türk alarmı!

Benfica Taraftarlar Derneği dün bir açıklama yaparak, taraftarları karaborsa noktasında ilginç bir uyarı da bulundu.


Benfica Taraftarlar Derneği, perşembe günü Fenerbahçe ile oynanacak rövanş maçı öncesi “Türkler’e bilet satmayın” çağrısı yaptı.

Caso do Benfica olarak ortak açıklamada bulunan dernek yöneticileri karşılaşmanın büyük önem taşıdığına dikkat çektiler ve taraftarlara, “Türkiye’den ve Avrupa’nın çeşitli şehirlerinden bu maça çok sayıda Fenerbahçeli gelecektir. Lütfen biletlerinizi karaborsaya çıkarmayın” uyarısında bulundular.

“Perşembe günü Estadio da Luz Stadı’nı doldurun ve takımınıza sahip çıkın” parolasıyla tüm Benficalılar’ı karşılaşmaya davet eden Taraftarlar Derneği finale çıkmayı çok istediklerini belirttiler.

BÜYÜKELÇİ GÜVENCE VERDİ

Bu arada Portekiz’in Ankara Büyükelçisi Jorge Cabral, rövanş maçıyla ilgili, “Geçen haftadan başlamak üzere özellikle son bir kaç günde, vize konusunda konsolosluk birimimizde inanılmaz bir yoğunluk yaşanmakta. Bu bizim gördüğümüz, rakamların ufaltılmış hali. Çünkü bazı taraftarların daha önceden vizeleri var. Bunun yanı sıra karşılaşmaya diğer ülkelerden gelecek taraftarları da katarsak, Türk taraftarların oldukça kalabalık olacağını tahmin ediyoruz. Lizbon futbol şehri ve İstanbul’a benziyor. Karşılaşmayı izlemek için Portekiz’e gidecek Türk taraftarların kendilerini evlerinde gibi hissedeceklerine inanıyorum” dedi.

GAITAN SIKINTISI

Benfica’nın en önemli silahlarından biri olan Nicolas Gaitan’ın sakatlandığı bildirildi. Teknik Direktör Jorge Jesus için “olmazsa olmaz” isimlerin başında gelen Arjantinli oyuncunun perşembe gününe yetiştirilmesi için yoğun çaba harcandığı belirtildi. Benfica’nın diğer Arjantinlisi Salvio ise daha önce Atletico Madrid’de kazandığı UEFA Kupası’nı bu kez Benfica’da havaya kaldıracağını söyledi.

ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER