ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 01 Mayıs 2013 Çarşamba 14:43

Benfica-Fenerbahçe maçı muhtemel 11'i

Benfica-Fenerbahçe maçı muhtemel 11i

Fenerbahçe, Benfica karşısında tur şansı arayacak. Muhtemel 11'inde kimler yer alacak?


UEFA Avrupa Kupası yarı final rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Portekiz ekibi Benfica'ya konuk oluyor. Fenerbahçe Kadıköy Şükrü Sarçoğlu Stadyum'unda ilk maçı 1-0 yenmişti. Temsilcimiz Benfica karşısında her türlü beraberlik ve galibiyetle final oynayabilecek. Sarı-lacivertliler rakibine gol attığı tek farklı yenilgilerde de turu geçecek.Maç Benfica'nın 1-0'lık galibiyetiyle sonuçlandığı takdirde uzatmaya gidecek.

UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final rövanşına gelinceye kadar istikrarlı bir performans ortaya koyan Fenerbahçe, Avrupa kupaları tarihinin bu en önemli mücadelesinde turu geçip adını finale yazdırmak istiyor.

Fenerbahçe Benfica maçı hazırlıklarını tamamladı.Hazrılıklarını tamamlayn temsilcimiz Fenerbahçe bu zorlu maçta 3 eksik futbolcusuyla oynayacak. Portekiz takımı Benfica ile  Kadıköy'de yapılan ilk maçta gördükleri sarı kartlarla cezalı duruma düşen Mehmet Topal ve Webo, rövanşta forma giyemeyecek. Sakatlığı bulunan Meireles de maçta görev alamayacak.

Maçın hakemi de belli oldu.  Luz Stadı'nda saat 22.05'te başlayacak Benfica-Fenerbahçe mücadelesini Fransa Futbol Federasyonu'ndan Stephane Laurent Lannoy yönetecek.

Fenerbahçe'nin Benfica  karşısında oynaycağı maçta  4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.  UEFA Avrupa Ligi'nde grup maçlarından itibaren 2'şer sarı kartları bulunan kaleci Volkan Demirel, Egemen Korkmaz, Ziegler ve Cristian, karşılaşmada forma giyip birer kart daha görmeleri durumunda, sarı-lacivertli ekip turu geçerse, finalde forma giyemeyecekler.

İki takımında kadrosu açıklanmadı. Fernebahçe'nin muhtemel ilk 11'i şöyle olması bekleniyor:

Volkan, Egemen, Bekir, Yobo, Ziegler, Kuyt, Selçuk, Cristian, Mehmet Topuz, Sow, Stoch 

ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER