ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 20 Ocak 2014 Pazartesi 08:16

"Bayrağını as formanı giy"

"Bayrağını as formanı giy"

Yargıtay kararının ardından, “Bayrağını as, formanı giy” çağrısına ilgi büyük oldu. Ali Koç, Boğaz'daki yalısına dev Fenerbahçe bayrağı astı.


Fenerbahçe taraftarları bu kez daha büyük ve organize bir şekilde tepkisini dile getirmeye hazırlanıyor.

Yargıtay’ın başkan Aziz Yıldırım’ın cezasını onamasının ardından farklı platformlardan sesini yükselten Sarı-Lacivertliler ilk olarak, “Bayrağını as, formanı giy” çağrısıyla tüm camiaya seslenmişti. Bir dönem asbaşkanlık görevi yaptığı Fenerbahçe’de her fırsatta Yıldırım’dan sonraki başkan olarak gösterilen Ali Koç, Boğaz’daki yalısına dev bir Fenerbahçe Bayrağı astı.

Sonrasında faal yöneticiler bayrak çağrısına karşılık verirken, 12. adam da işbaşı yaptı. Taraftarlar evlerine ve işyerlerine Fenerbahçe Bayrağı’yla dalgalandırırken, tepkiler de yükses sesle ifade edilmeye başladı.

YASA BEKLENİYOR

Yalnızca Türkiye’de değil yurt dışında yaşayan Fenerbahçe taraftarları da Yargıtay kararını protesto ediyor.

Özellikle sosyal medyada konuyla ilgili birçok yorum yapılırken, Sarı-Lacivertliler büyük bir yürüyüş gerçekleştirmeyi planlıyor. 3 Temmuz sürecinden sonra başkana ve takıma sahip çıkan 12. adam, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün onaylaması için meclisten çıkması beklenen davanın yeniden görülmesini sağlayabilecek yasa değişikliğini bekleyecek.

(Fanatik)

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER