ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Ağustos 2014 Cuma 14:21

Bayern Münih'in yeni yıldızı

Bayern Münihin yeni yıldızı

Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih'in, İspanya'nın Real Madrid takımında forma giyen Xabi Alonso'yu transfer ettiği bildirildi.


Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih'in, İspanya'nın Real Madrid takımında forma giyen Xabi Alonso'yu transfer ettiği bildirildi. Alman kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Bayern Münih'in Dünya ve Avrupa Şampiyonu Alonso'nun transferi konusunda Real Madrid ile anlaştığı ve bir sözleşme imzalandığı belirtildi.

Alonso'nun 2 yıl Bayern Münih forması giyeceği ifade edilen açıklamada, Alonso'nun Real Madrid'e veda ettikten sonra bugün Münih'e geleceği kaydedildi.Münih'te dün sağlık kontrolünden geçen Alonso, 2010'da Dünya Şampiyonu, 2008 ve 2012 yıllarında da Avrupa Şampiyonu olan İspanya Milli Takımı'nda yer almış, iki gün önce da milli takım kariyerini noktaladığını açıklamıştı.

Faslı milli oyuncu Mehdi Benatia'yı da geçen hafta renklerine bağlayan Bayern Münih, Bastian Schweinsteiger ve Thiago ile Javi Martinez'in sakatlıklarından dolayı bu transferleri gerçekleştirdiği ifade edildi.

 

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER