ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 18 Nisan 2014 Cuma 12:29

Bayan güreşçiler Edirne'de mindere çıkıyor

Bayan güreşçiler Edirnede mindere çıkıyor


Son dönemlerde uluslararası alanda yakaladığı çıkış ve elde ettiği başarılar ile adından söz ettiren bayan güreşçiler, 19-20 Nisan 2014 tarihlerinde Edirne'de düzenlenecek olan Genç Kadınlar Türkiye Şampiyonası'nda mindere çıkıyorlar.

Türkiye'nin dört bir yanından gelip madalya mücadelesi verecek kadın güreşçiler, birbirlerine karşı üstünlük sağlayarak milli takıma girebilmek için ter dökecekler.

44, 48, 51, 55, 59, 63, 67 ve 72 kilolarda olmak üzere toplam 8 sıklette organize edilecek Genç Kadınlar Türkiye Güreş Şampiyonası'nın çekişmeli geçecek önemli müsabakalara sahne olacağı belirtildi.

BAŞKAN YERLİKAYA: KIZLARIMIZIN ÖNLEMEZ YÜKSELİŞİ SÜRÜYOR

Türk güreşinde artık kadınların da söz sahibi olduğunu belirten Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, "Altyapıya verdiğimiz önem ve destek doğrultusunda kızlarımız, mücadele ettikleri bütün turnuvalarda en üst seviyede performans sergiliyorlar." diyerek şöyle konuştu:

"Yaptığımız yatırımların meyvelerini, büyükler kategorisinde Avrupa şampiyonasında aldık. Genç kızlarımız da ablalarının izinden giderek büyük başarılar elde edeceklerdir. Haftasonu Edirne'de organize edilecek olan Türkiye Şampiyonası'nda tüm Edirneli kardeşlerimizi müsabakaları izlemeye bekliyorum."

Mimar Sinan Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek Türkiye şampiyonası müsabakaları, yarın saat 10.00'da başlayacak. Şampiyona 20 Nisan Pazar günü yapılacak müsabakalarla sona erecek.
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER