ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 16 Ocak 2014 Perşembe 11:58

Başkan açıkladı, oyuncumuz Galatasaray'da

Başkan açıkladı, oyuncumuz Galatasarayda

Kayserispor Başkanı Recep Mamur sağbek oyuncusunu Galatasaray'a verdiklerini söyledi.


Mamur, transferin şu ana kadar Ceyhun ve Amrabat'ın takası nedeniyle askıya alındığını belirtti.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve yönetim kurulunun Salih Dursun'un transferi konusundaki tavrına teşekkür eden Kayserispor Başkanı Recep Mamur, DHA'ya verdiği özel demeçte, "Galatasaray'ın ara transferde Salih konusunda kulübümüze karşı izlediği yol umarım başka kulüplere de örnek olur. Zira, centilmence 2.5 ay önce bizi arayıp, Salih Dursun'la ilgili resmi teklifte bulundular. Salih'in transferine karşılık Ceyhun Gülselam'ı istedik. Ancak, Ceyhun karar değiştirip, son anda gelmek istemedi. Ambarat'da Anadolu takımlarında oynamak istemediğini söyledi. Bu gelişmelerin ardından Salih Dursun'u renktaşımız kulübe verdik" dedi.

"BİR ORTA SAHA OYUNCUSU DAHA ALACAĞIZ"

Sarı kırmızılı kulübün ara transferde orta sahaya Çek futbolcu Ondrej Vanek'i aldığını, bir oyuncu daha alacaklarını belirten sarı kırmızılı kulüp başkanı Mamur, "Puan cetvelindeki yerimiz açısından endişelendik ama, biz bu işin üstesinden geliriz. Takımın yarı ilk yarıda sakattı. Hakem hataları, cezalar bizi sıkıntıya soktu. Bizim başımıza gelen bu olumsuzluklar büyük takımların da başına geliyor. Genç oyuncuların bazılarından da beklediğimizi göremedik. Sadece, gençlerle bu iş olmuyor. Tecrübeli, tecrübesini sahaya yansıtacak oyuncular alacağız. Orta sahaya bir oyuncu aldık. Bir isim daha alacağız. İkinci yarıya çok iyi başlayacağız. Taraftarımız sabırlı olsun, bize destek versin" şeklinde konuştu.

Kayseri halkından maddi ve manevi destek beklediklerini tekrarlayan Recep Mamur, sözlerini " Kentten beklentilerimiz büyük. Aradığımız desteği bulamıyoruz. Forma göğüs reklamımız yok. Kombine bilet satışımız Eskişehir ve Bursa gibi takımların yüzde biri bile değil. Burası sanayi kenti. İSO ilk 500 sanayi listesinde ve ikinci listesinde onlarca Kayseri firması var. Ama, maalesef , formamızda reklam yok. Büyükşehir Belediye başkanı Mehmet Özhaseki dışında bize katkıda bulunan yok" diye tamamladı.

KAYNAK:
DHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER