ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Nisan 2013 Pazartesi 19:30

"Başarılarımız katlanarak devam ediyor"

"Başarılarımız katlanarak devam ediyor"


Merzifon Belediyesi Halter Spor Kulübü Antrenörü Üzeyir Hacıyev başarılarının artarak devam ettiğini söyledi.

Küçük bir yerde başlattıkları çalışmaları spor aletleri olmadan, ciddi eksikliklere rağmen yürüttüklerini ifade eden Hacıyev, "Çalışmalarımızı gören belediyemiz bu çalışmaları belediye bünyesinde yapmamız konusunda adeta bize sahip çıktı. Başarılar elde ettikçe antrenmanlar için gereken aletleri de alabilmemiz kolaylaştı. Çocuklarımız heveslendi ve bugün takımımız Amasya ilini temsil eden tek ve başarılı halter takımı oldu." dedi.

Hacıyev, 25 - 28 Nisan tarihlerinde Denizli’de gerçekleşen Büyükler Türkiye Halter Şampiyonası'nda Amasya’yı temsilen Merzifon Belediyesi Halter Spor Kulübü olarak sekiz sporcu ile katıldıklarını belirterek, "84 kiloda Sergen Özsağlam yıldız sporcu olmasına rağmen büyüklerle yarışarak 220 kiloda Türkiye ikincisi olarak yıldızlar katagorisinde milli takıma aday gösterildi." dedi.

Bugüne dek katıldığı müsabakalardan çok sayıda Türkiye derecesi alan Merzifon Belediyesi halter takımı Denizli'de düzenlenen büyükler halter şampiyonasından da büyük başarılarla döndü. Sergen Özsağlam, "Uzun zaman önce hocamın sayesinde halterle tanıştım. Başarımdaki en büyük pay hocama aittir. Çok çalıştırdı. Bize gönül verdi. Yeri geldi kızdı yeri geldi bizden çok o sevindi ve sevindirdi. Hocam da ailem de başaracağıma inandı. Milli takım sporcusu olma yolunda büyük bir adım attım. Amacım dünya şampiyonu olmak ve önce hocamın emeklerini, sonra ailemin inancını daha sonra da kendi çalışmalarımı boşa çıkarmamak." dedi.

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER