ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 25 Nisan 2017 Salı 14:25

Barcelona'dan Messi ve Iniesta açıklaması

Barcelonadan Messi ve Iniesta açıklaması

Barcelona Kulübünün transfer işlerinden sorumlusu yöneticisi Fernandez: "Taraftarlar rahat olsun. Messi ve Iniesta, sözleşmelerini kısa süre sonra uzatacaklar"


İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Barcelona, yıldız oyuncuları Lionel Messi ve Andres Iniesta'nın sözleşmelerini uzatacaklarını açıkladı.

Kulübün transfer işlerinden sorumlu yöneticisi Robert Fernandez, Katalan radyosu RAC1'e yaptığı açıklamada, "Taraftarlar rahat olsun. Messi ve Iniesta, sözleşmelerini kısa süre sonra uzatacaklar." dedi.

Fernandez, sözleşmeleri 30 Haziran 2018'de sona erecek Messi ve Iniesta'nın takımda kalmasını istediklerini belirterek, "Kimse endişelenmesin. Iniesta, sezon sonundan önce sözleşme ile ilgili hiçbir şey yapmayacağını söyledi. Onun bu kararına saygı duyuyoruz. Sezon bittiğinde, bu konunun çözülmüş olacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

İtalyan ekibi Juventus'ta sergilediği performansla dikkati çeken Arjantinli futbolcu Paulo Dybala'ya ilişkin transfer iddiaları hakkında yorum yapmayan Fernandez, "Tek söyleyebileceğim, dünyanın en iyi 3 forvetine (Messi-Luis Suarez-Neymar) sahip olduğumuzdur. Bu üç isim de başka takıma transfer olamaz." değerlendirmesinde bulundu.

İspanyol basını, Barcelona Kulübü kaynaklarına dayandırarak verdiği haberlerde, Messi'nin sözleşmesinin birkaç hafta içinde 30 Haziran 2022'ye kadar uzatılacağını öne sürdü. Arjantinli futbolcunun kulüpten senelik 30 milyon avro alacağı iddia edildi.

Öte yandan Fernandez, sezon sonunda görevinden ayrılacağını açıklayan teknik direktör Luis Enrique'nin yerine takımın başına kimin geçeceğiyle ilgili soruya şöyle cevap verdi:

"Bu konu hakkında çalışıyoruz. Ama acelemiz yok. Çok rahat hareket etmek istiyoruz. Sezonun sonuna yaklaştık ve dikkatleri başka yere çekmek istemiyoruz. Şu anda önemli olan, Luis Enrique ile La Liga ve Kral Kupası'nı kazanmaktır. Gerçekten, gelecek sezon takımın başında kimin olacağını bilmiyorum."

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER