ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Temmuz 2013 Pazartesi 13:13

Bale için tam 123 milyon Euro!

Bale için tam 123 milyon Euro!

Real Madrid Bale için İnanılmaz bir teklif yaptı.


Ezeli rakibi Barcelona’nın arkasında kalan, Brezilyalı süperstar Neymar’ı da Katalanlar’a kaptıran Real Madrid, hem imajını kurtarmak hem de yeni teknik direktörü Carlo Ancelotti’ye ilk ‘çileğini’ hediye etmek için kolları sıvadı. Bilindiği gibi Eflatun-Beyazlılar, uzun bir süredir peşinde olduğu Tottenham’ın yıldız futbolcusu Gareth Bale için 85 milyon Sterlin’lik teklif götürmüş ancak İngiliz ekibinin başkanı Daniel Levy tarafından bu rakam kabul görmemişti.

Real Madrid Başkanı Florentino Perez ise şimdi gözünü iyice kararttı. The Sun Gazetesi; İspanyol devinin, Galli orta saha oyuncusu için 51 milyon Sterlin nakit para ve Angel Di Maria ile Fabio Coentrao’yu verebileceğini iddia etti.

RONALDO’NUN PABUCU DAMA...

Dünyanın en pahalı transferlerine bakıldığında ise en pahalı 5’linin 3’ünde Real Madrid imzası olduğu görülüyor. Öyle ki zirvede 94 milyon Euro ile Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo bulunuyor. Ancak Bale transferi gerçekleşirse yeni bir numara Galli futbolcu olabilir. Nasıl mı? İşte şöyle: 51 milyon Sterlin’in karşılığı; 59 milyon Euro yapıyor. Di Maria’nın piyasa değeri 34 milyon Euro, Coentrao’nun tahmini bonservis bedeli ise 30 milyon Euro olarak hesaplanırsa toplamda 123 milyon Euro’luk bir rakam ortaya çıkıyor. Bu da Gareth Bale’i futbol dünyasının en pahallı ismi yapabilir.

(haberturk)

ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER