ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 26 Nisan 2017 Çarşamba 00:49

Bakan Kılıç'tan Fenerbahçe'ye tebrik

Bakan Kılıçtan Fenerbahçeye tebrik

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, THY Avrupa Ligi playoff çeyrek final serisinde Dörtlü Final'e yükselen Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nı kutladı


Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final serisinde Yunanistan’ın Panathinaikos Superfoods takımını eleyerek Dörtlü Final'e yükselen Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nı tebrik etti.

Kılıç, yayımladığı kutlama mesajında şu ifadeleri kullandı:

"THY Avrupa Ligi'nde Final-Four'a üçüncü kez yükselen Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nı kutluyorum. Grup maçlarında üstün başarı gösteren temsilcimiz, çeyrek final serisi karşılaşmalarında da aynı performansı sergileyerek Avrupa Şampiyonu olma yolunda son dört takım arasına girdi. Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın sporcularını ve teknik ekibini başarılarından dolayı tebrik ediyor, kalan maçlarında da başarılar diliyorum. Ligde dörtlü finale kalma mücadelesi veren Anadolu Efes ve Darüşşafaka Doğuş'a da başarılar diliyorum. İstanbul'da düzenlenecek THY Avrupa Ligi Final-Four organizasyonunun en iyi şekilde düzenleneceğine yürekten inanıyorum."

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER