ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 13 Eylül 2013 Cuma 06:24

Baba Özil'den sert cevap

Baba Özilden sert cevap

Mesut Özil'in çapkınlığı nedeniyle gönderildiğini söyleyen Real Madrid Başkanı Perez'e, baba Özil'den sert cevap geldi


Alman Milli Takımı'nın Türk yıldızı Mesut Özil ile eski takımı Real Madrid arasındaki savaş kızışıyor. Transferin son gününde 50 milyon Euro'ya Arsenal'e transfer olan Mesut için, "Çapkınlıkları için gönderdik" diyen Real Madrid Başkanı Florentino Perez'e baba Mustafa Özil ağır cevap verdi. Mustafa Özil, yıllık ücretini 8.5 milyon Euro'ya çıkartılması isteği kabul görmediği için oğlunu Real Madrid'den ayrılması konusunda zorladığı iddiaları için, "Perez, onuru olmayan bir insan. Mesut, bu denli kötü bir profesyonelse, Madrid'de bu kadar uzun süre oynayabilir miydi? Ayrıca, neden Mourinho'nun takımında her zaman yer buldu? Oğlumun Real Madrid Kulübü'nden ayrılmasının ardından beni günah keçisi yapmak istediler" suçlamalarında bulundu.

MAHKEMEYE GİDİYOR

Mesut Özil'in menajerliğini de yapan babası Mustafa Özil, Perez'in suçlamaları için mahkemeye başvuracağını söylemişti. Baba Özil, önceki gün yaptığı açıklamada Real Başkanı Perez'in, Mesut'un gece hayatı ve kadınlara düşkünlüğü nedeniyle takımdan gönderildiği sözlerine karşılık tazminat maddi ve manevi davası açacaklarını belirtmişti. Florentina Perez ayrıca, baba Özil'in, aç gözlü tavırları nedeniyle oğlunu kulüpten uzaklaştırdığını iddia etmişti.

159 MAÇTA NASIL OYNADIM?

Arsenal ile ilk antrenmanına çıkan Mesut yeni hocası Wenger'le birlikte basının sorularını yanıtladı. Yıldız oyuncu, "Bu takımın bir parçası olmak harika, bundan dolayı çok gurur duyuyorum. Wenger de harika, benim gelişmemi sağlayacağından eminim. Arsenal'e gelmeyi bana duyulan güven ve tanıdık ortamdan dolayı tercih ettim" dedi. Mesut, Perez'in suçlamalarına ise "Real'de saygı ve güven alamadım. Profesyonel olmayan insan 159 maçta forma giyemez... Bir oyuncu olarak saygı duyulmaya ihtiyacım var" cevabını verdi. 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER