ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 13 Şubat 2014 Perşembe 12:22

"Baba, benim için Aziz Yıldırım'ı bırakır mısın?"

"Baba, benim için Aziz Yıldırımı bırakır mısın?"

İçişleri Bakanlığı kararıyla 27 ilin emniyet müdürü görevden alındı. Merkeze çekilen emniyet müdürleri arasında bir isim dikkat çekti.


Siirt Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu, şike operasyonunun başladığı 3 Temmuz’da İstanbul Emniyet Müdür Yardımcılığı görevini yapıyordu.

Akşam'ın haberine göre, şike operasyonunu yürüten emniyet müdürlerinden bir tanesiydi. Ekizoğlu Organize Suçlarla Mücadele, Terörle Mücadele, İnterpol ve Narkotik Şubelerinden sorumluydu.

EKİZOĞLU’NUN OĞLU BİR HAFTA KÜSTÜ

Gazeteci Özkan Tamirak ve Emrullah Erdinç’in yazdığı “Ne Şike Bitti Ne Sevdam” kitabında Ekizoğlu ile ilgili ilginç bir ayrıntı vardı:

“Operasyonunun başındaki Emniyet Müdür Yardımcısı Mutlu Ekizoğlu koyu Fenerbahçe taraftarı. 3 Temmuz günü Ekizoğlu'nun fanatik Fenerbahçeli küçük oğlu babasını arıyor, 'Baba Aziz Yıldırım gözaltına alınmış' diyor. O da kendilerinin onu gözaltına aldığını söyleyince oğlu 'Peki gözaltında Galatasaraylılar var mı?' diye soruyor.

Ekizoğlu 'Operasyon Fenerbahçe ve başka takımları ilgilendiriyor, Galatasaray yok' diyor. Çocuk bu kez 'Baba, benim için Aziz Yıldırım'ı bırakır mısın?' diyor. Bunun mümkün olmadığını söyleyince oğlu babasıyla bir hafta konuşmuyor.”

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER