ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 14 Temmuz 2013 Pazar 12:34

Aziz Yıldırım'dan Yobo'ya: "Gitmiyorsun"

Aziz Yıldırımdan Yoboya: "Gitmiyorsun"

Aziz Yıldırım, Topuk Yaylası’nda Joseph Yobo ile özel bir görüşme gerçekleştirdi.


Yıldırım, Yobo’ya sarılarak, “Sen çalışmaya devam et. Hiçbir yere gitmiyorsun. Sen bu takımın önemli bir
parçasısın. Tecrübenle takıma büyük katkı sağlayacaksın” ifadelerini kullanıp moral verdi.

TAKIMA LAF ATMAYIN

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, taraftarlarla sohbeti sırasında bir kişinin, “Başkanım buraya kadar geliyoruz bizi idmana almıyorlar” sitemiyle karşılaştı. Bunun üzerine Yıldırım, “Futbolculara laf atmışsınız. Perşembe günü de idman açık olacak. Aferin böyle gelin yine, ama futbolculara laf etmeyin. Onların hepsi bizim oyuncumuz” yanıtını verdi.

19.07’YE ÖZEL FORMA

Başkan Aziz Yıldırım taraftarlara imza dağıttığı sırada Doğukan isimli bir taraftar kimliğini çıkararak Dünya Fenerbahçeliler Günü olan 19 Temmuz’da doğduğunu belirtti. Bunun üzerine Aziz Yıldırım, “Bu çocuk özel bir çocuk. Hemen bir forma getirin” dedi. Bunun üzerine idari menajer Hasan Çetinkaya genç taraftara bir forma hediye etti.

‘BAŞKAN BURAYA YUMRUK HAVAYA’

Fenerbahçe’nin dün basına açık gerçekleşen çalışmasını izlemek için Düzce’den, Bolu’dan, Ankara’dan 300 kadar taraftar Topuk Yaylası’na akın etti. Çalışmayı izleyen taraftarlar, idman sahasında başkan Aziz Yıldırım’ı görünce “Başkan buraya, yumruk havaya” ve “Büyük başkan” tezahüratları başladı.

"ANGARALI MEIRELES’E ANGARA’DAN SELAMLAR"

Fenerbahçe’nin Türkiye Kupası zaferini Ankara’nın Bağları türküsüyle kutlayan Raul Meriles’e Topuk Yaylası’na gelen bir taraftarın açtığı pankart herkesi güldürdü. Taraftar pankarta, “Angaralı Meireles’e Angara’dan selam olsun’’ diye yazdı.

ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER