ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 05 Haziran 2013 Çarşamba 10:52

Aziz Yıldırım'dan transfere dev bütçe!

Aziz Yıldırımdan transfere dev bütçe!

Aziz Yıldırım yeni sezona iddialı girmek, G.Saray'ın yıldızlarına yanıt vermek ama UEFA'nın mali kurallarının da dışına çıkmamak için çok önemli hamleler peşinde...


Aykut Kocaman ile yolların ayrıldığı toplantıda "Gelecek sezon şampiyon olmak zorundayız. Öyle transferler yapacağım ki bana şampiyonluğu getirecek" diyen F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım bir bankaya yayın gelirlerini temlik ederek 80 milyon dolar kredi hakkı aldı. Yıldırım'ın elinde daha önce yetkisini aldığı 100 milyon TL gelir getirecek yüzde 10'luk hisse satma yetkisi de bulunuyor. Daha önce üyelerin stada 'Aziz Yıldırım' isminin verilmesi teklifini reddedip, "Başkan olduğum sürece stadın ismi değişmeyecek" diyen Yıldırım, G.Saray'ın stadının isim hakkından 100 milyon dolarlık gelirini göz önünde bulundurarak harekete geçti.

29 Mayıs'ta KAP'a gönderilen açıklamayla stadın isim hakkının şirket tarafından pazarlanabilir hale gelmesiyle önemli bir gelir kalemi daha açıldı. Mayıs ayında yapılan Mali Kurul'da Futbol AŞ'nin transfer için para vermemesinden yakınan Aziz Yıldırım böylelikle transfer için kaynağı da kendisi bulmuş oldu.

(Sabah)

ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER