ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 25 Ocak 2014 Cumartesi 09:59

Aziz Yıldırım'dan garanti

Aziz Yıldırımdan garanti

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım yaşadıkları zor süreçte kulübün ve futbolcuların hakkında konuşarak futbolculara seslendi...


Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım önceki akşam oyuncular ile yaptığı toplantıda maddi açıdan bir sıkıntı yaşanmayacağının da garantisini verdi.

Yargıtay kararı sonrası kulübün ciddi bir mali krizin içine girmesinin söz konusu olmadığını belirten Yıldırım, “Herkesin kafası rahat olsun” dedi. Yönetimin üzerine düşen sorumluluğu yerine getireceğinin altını çizen Yıldırım, “Sizden sadece şampiyonluğa odaklanmanızı istiyorum. Ödemelerde hiçbir aksama olmayacak. Hiçbir sorun yaşanmayacak” ifadelerini kullandı.

Sarı lacivertli futbolcular ise Başkan’ın bu sözlerine karşılık, “Bu dönemde para bizim için kesinlikle problem değil. Tek isteğimiz şampiyon olup sizi ve camiayı mutlu etmek” cevabını verdiler.
Yıldırım’ın takımla yapılan toplantıda oldukça neşeli olması dikkat çekti. Futbolcular yaşanan olaylara rağmen başkanın bu halini görünce hem şaşırdılar, hem de keyiflendiler.
Teşekkür etti

Bu arada Başkan Yıldırım ayrıca Fransa dönüşü kendisini karşılamak için Sabiha Gökçen Havalimanı’na gelen futbolcularına teşekkür etmeyi de ihmal etmedi. Yıldırım, “Gerçek bir aile olduğumuzu, iyi ve kötü günde birlikte olduğumuzu gösterdik. Hep birlikte beni karşılamaya gelmeniz benim için çok önemliydi. Allah hepinizden razı olsun” ifadelerini kullandı.

(Skorer)

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER