ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 06 Aralık 2016 Salı 18:29

Aziz Yıldırım, PFDK'ya sevk edildi

Aziz Yıldırım, PFDKya sevk edildi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Yıldırım'ın, sportmenliğe aykırı hareketinden dolayı disipline sevk edildiği duyuruldu Derbi maçta karşılaşan Fenerbahçe ile Beşiktaş kulüpleri PFDK'ya gönderildi


Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ı Profesyonel Futbol Disiplin Kurul'na (PFDK) sevk etti.

TFF'den yapılan açıklamada, Aziz Yıldırım'ın, Fenerahçe-Beşiktaş derbisindeki ve medyada yer alan görüntülerdeki sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle disipline sevk edildiği belirtildi.

Derbi maçta Fenerbahçe Kulübü, çirkin ve kötü tezahürat, saha olayları, merdiven boşluklarının boş bırakılmaması, talimatlara aykırı hareketler, Beşiktaş Kulübü ise çirkin ve kötü tezahürat ile saha olayları gerekçeleriyle PFDK'ya gönderildi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor, Atiker Konyaspor, Gaziantepspor, Kasımpaşa ve Kayserispor, çeşitli disiplin ihlallerinden dolayı disipline sevk edildiler.

Süper Lig'deki Gaziantepspor-Akhisar Belediyespor maçının saha komiseri Mehmet Özkan'ın da talimatlara aykırı hareket ve görevi kötüye kullanma gerekçeleriyle PFDK'ya sevk edilmesi dikkati çekti.

Öte yandan, TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor, Mersin İdmanyurdu ve Elazığspor kulüplerinin yanı sıra, Bandırmaspor'da futbolcu Kıvanç Karakaş ile teknik direktör Feyyaz Uçar, Elazığspor'da kulüp başkanı Sedat Karataş, yönetici Zafer Yetiş, kulüp görevlileri Eray Değer ve Yavuz Elma disipline gönderildiler.

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER