ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Mayıs 2013 Çarşamba 14:54

Aziz Yıldırım: "Ne istifası ben kovuyorum!"

Aziz Yıldırım: "Ne istifası ben kovuyorum!"

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman'ın istifa etmesinin ardından Aziz Yıldırım duruma çok kızdığı belirtildi.


Aykut Kocaman ile Ali Yıldırım'ın istifalarını kabul eden Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın bu yaşananların ardından çok sinirlendiği ve yakın çevresine "Ne istifası... İkisini de ben kovuyorum" dediği öğrenildi. 

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman'ın istifa etmesinin ardından Aziz Yıldırım duruma çok kızdığı ve görevde olduğu dönem boyunca 3. kez istifasını veren Kocaman'a daha önceki istifalarında olduğunu gibi kalması için ikna etmeye çalışmayacağı belirtildi.

Aziz Yıldırım'ın Aykut Kocaman'ın 'Yoruldum' tarzı sözlerine Aziz Yıldırım'ın çok sinirlendiği ve "Sen istifa edemezsin ben seni kovuyorum." diye cevap verdiği belirtiliyor.

Bu gelişmelerin ardından Fenerbahçe yönetimi, olağanüstü toplanma kararı aldı.

Lig TV'de Aykut Kocaman'ın istifasını değerlendiren Şansal Büyüka'nın iddiasına göre Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Aykut Kocaman arasında transfer konusunda büyük bir anlaşmazlık çıktı.

AYKUT KOCAMAN İSTİFA SİNYALİNİ VERMİŞTİ

Büyüka'ya göre olay şöyle gelişti: Aykut Kocaman, maliyeti çok yüksek bir futbolcu istedi. Kocaman bu konuda ısrarlı davrandı. Başkan Aziz Yıldırım ise futbolcunun maliyeti nedeniyle ihtiyatlı davranınca sinirler gerildi. Ve ardından Aykut Kocaman 'Yoruldum' diyerek istifasını yönetime bildirdi. Bu durum sonrası Aykut kocaman istifa ediyor.

ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER