ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 23 Ocak 2014 Perşembe 11:27

Aziz Yıldırım kaptanlara emri verdi

Aziz Yıldırım kaptanlara emri verdi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım takım kaptanları Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel'e özel bir görev verdi.


Yargıtay'ın hakkındaki hapis cezasını onamasının üzerinden 4 gün geçtikten sonra yurda dönen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki çılgın karşılamasından akıllara iki detay kazındı:

1 - Başkan Yıldırım'ın havaalanında futbolcularıyla kucaklaştıktan sonra gözyaşlarına hakim olamayıp, ağlaması...
2 - Aziz Yıldırım'ın Sabiha Gökçen'den Şükrü Saracoğlu'na yarım saatlik yolu izdiham nedeniyle 3.5 saatte güçlükle aşması... Ancak Sarı-Lacivertli kulüpteki tarihi gecenin detayları, bu iki unutulmaz an ile de sınırlı değildi.

O AĞIR YÜK ARTIK KAPTANLARINDA

Yıldırım, kendisini karşılamaya gelen Fenerbahçeli futbolculara Sabiha Gökçen'in CIP salonunda çok önemli mesajlar verdi. Yıldırım, bütün futbolcularla tek tek tokalaşıp, hâl ve hatırlarını sorarken, takımın ağabeyleri olan Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel'in omuzlarına ağır bir de yük bıraktı. Başkan, sezon sonunda şampiyonluk istediği kaptanlara çok özel bir görev verdi: "Fenernahçeli futbolcuları Yargıtay sürecindeki olumsuzluklardan uzak tutmak."

İKİNCİ YARI ÖNCESİ ÇOK ÖNEMLİ UYARI

Bu sezonki şampiyonluğun çok önemli olduğunu bir kez daha hatırlatan Aziz Yıldırım, "Çocuklar takımı toparlayın. Olumsuzluklardan etkilenmeyin. İşinize bakın. Futbolunuzu oynayın. Sizden beklediğimiz tek şey iyi futbol oynamanız. Tüm camianın buna ihtiyacı var" dedi. Fenerbahçe Başkanı'nın şampiyonluğun yanı sıra "Sizden beklediğimiz tek şey iyi futbol oynamanız" sözü ise tüm takıma 2. yarı öncesi yapılmış bir uyarı olarak algılandı.

BEBEK NASIL VOLKAN?

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel’in hamile eşi Zeynep, doğum hazırlığında. Volkan-Zeynep çifti Yade (Hatıra) ismini verecekleri kızlarını kucaklarına almak için artık gün sayıyor. Başkan Aziz Yıldırım, Volkan'ı görür görmez, "Eşin nasıl, bebek nasıl, doğum ne zaman?" diye sordu. Tecrübeli kaleci de teşekkür edip, "Başkanım ikisi de iyi" cevabı verdi.

(Akşam)

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER