ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 05 Kasım 2014 Çarşamba 16:00

Aziz Yıldırım ifade vermeye gitti

Aziz Yıldırım ifade vermeye gitti

Aziz Yıldırım, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'ndan şikayetçi olduğu davada talimatla ifade verdi.


Yıldırım adliyeden çıkarken Galatasaraylı olduğunu belirten bir kişi yanına yaklaştı. Aziz Yıldırım ile tokalaşan bu kişi, "Aziz baba ben Galatasaraylıyım ama iyi adamsın" dedi.

Aynı kişi, Yıldırım aracına ilerlerken de "Başkanım şu Emre'ye söyleyin fazla küfür etmesin" diye seslendi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nun "sanık" olarak yargılandığı davada "müşteki" sıfatıyla ifade verdi.

TALİMATLA İFADE VERDİ

Avukatı Abdurrahim Erol ile birlikte Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na gelen Aziz Yıldırım, Anadolu 5. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen talimat duruşmasında "müşteki" sıfatı ile ifade verdi. Duruşma salonunda kısa bir süre kalan Yıldırım'ın "Şikayetim devam ediyor" dediği öğrenildi.

"HAKARET" VE "TEHDİT" SUÇU

Duruşmanın esas görüldüğü yer ise Trabzon 5. Asliye Ceza Mahkemesi. Geçtiğimiz yıl Aralık ayında Trabzonspor Kulübü'nün 68. Olağan Genel Kurulu'nda konuşan kulüp başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nun Aziz Yıldırım'a yönelik "Tehdit" ve "Hakaret" suçlarını işlediği gerekçesiyle dava açılmıştı.

"GALATASARAYLIYIM AMA İYİ ADAMSIN"

Aziz Yıldırım adliyeden çıkarken bir vatandaş, "Aziz baba ben Galatasaraylıyım ama iyi adamsın" diyerek tokalaştı. Aziz Yıldırım'ın peşinden ilerleyen bu kişinin, "Başkanım şu Emre'ye söyleyin fazla küfür etmesin" dediği de duyuldu.
Yakasında polis rozeti olan bir koruma, "Özel işleriyle ilgili geldi, çekmenize gerek yok" diyerek görüntü alınmasına engel olmaya çalıştı. Aziz Yıldırım, açıklama yapmadan aracına binerek adliyeden ayrıldı.

KAYNAK:
DHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER