ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 22 Nisan 2014 Salı 21:04

Aziz Yıldırım için...

Aziz Yıldırım için...

Ali Koç, AYM Başkanı Kılıç ve MHP Başkanı Bahçeli ile görüştü.


Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerin şike iddiasıyla görülen davada yeniden ve adil yargılanması talebiyle “Adalete Fener Yak Kampanyası”nı başlatan 1907 Fenerbahçe Derneği yöneticileri, bugün kampanya kapsamında belirlenen ilgililer ile görüşmelere başladı.

1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Ali Koç, sarı - lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım ile yöneticilerin şike iddiasıyla görülen davada yeniden ve adil yargılanma talebiyle yürütülen kampanya kapsamında, Anayasa Mahkemesi(AYM) Başkanı Haşim Kılıç ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştü.

Dernek tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Dernek Başkanı Ali Koç, Change.org/tr üzerinde devam eden kampanyaya destek veren 500 bini aşkın imzayı ve yorumları 34 klasör ile Anayasa Mahkemesi Başkanı Sayın Haşim Kılıç ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye sundu. 1907 Fenerbahçe Derneği Yönetimi, toplanan imzaları önümüzdeki günlerde başta Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül ve Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere kampanyanın ilgililerine iletmeye devam edecek." denildi.
 

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER