ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 04 Kasım 2014 Salı 18:03

Aziz Yıldırım: "Fenerbahçe her yıl inceleniyor"

Aziz Yıldırım: "Fenerbahçe her yıl inceleniyor"

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Yıldırım: ''Bu projenin sonunda zannediyorum ki Fenerbahçe ekonomik olarak da rahatlamış olur. Zengin başkanlara ve yöneticilere ihtiyaç yok."


Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, kulübün "Hedef 1 Milyon Üye Projesi"ne ilişkin, "Bu projenin sonunda zannediyorum ki Fenerbahçe ekonomik olarak da rahatlamış olur. Zengin başkanlara ve yöneticilere ihtiyaç yok" dedi.

Yıldırım,  Çorlu Fenerbahçeliler Derneği'ni ziyaretinde, yeni bir temsilci üyelik projesi ürettiklerini ve bunun çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

İleride temsilci üyelerin de normal üyelerle aynı şartlara sahip olacaklarını ifade eden Yıldırım, ''Bu, arkadaşlarımızla 7 - 8 yıldan bu yana düşündüğümüz bir projeydi ancak bu yıl gündeme getirebildik. Bu ne benim şahsımla ne de arkadaşlarımla ilgili bir olay değildir'' diye konuştu.

Yıldırım, projenin tamamen Fenerbahçe ile ilgili olduğunu vurguladı. Bir gün görevlerini bırakacaklarını, artık herkesin elini taşın altına koyup taraftar olarak değil kulübe sahip çıkarak üye olması gerektiğini dile getiren Yıldırım, şöyle konuştu:

"Bu projenin sonunda zannediyorum ki Fenerbahçe ekonomik olarak da rahatlamış olur. Zengin başkanlara ve yöneticilere ihtiyaç yok. Şu anda da gelecekte de ihtiyaç yok. Herkes, hayalini kurduğu şeylere rahatlıkla ulaşabilir. Bunun için sizlerden destek istiyoruz. Bugün bir Trakya turu atacağız ondan sonra da çalışmaya başlayacağız.''

Yıldırım, proje çerçevesinde hedeflerinin ilk yıl için 100 bin kişiyi üye yapmak olduğunu belirterek, 5 - 6 yıl içerisinde de 1 milyon kişiye ulaşacaklarını kaydetti.

 "Fenerbahçe her yıl inceleniyor"

Yıldırım, kulübün data imkanlarından faydalanan 600 bin kişi olduğunu, kurdukları özel ekibin bu kişileri aradığını söyledi.

Aranılan datalardan yüzde 40'ının üyeliği kabul ettiğini, yüzde 30'unun kararsız kaldığını, yüzde 26'sının imkanları kısıtlı olduğu için üye olmak istemediğini belirten Yıldırım, şöyle devam etti:

"Diğer yüzde 4'ü de yine bize üye oluyor. Sonuçta, yüzde 74'e denk gelen bir üye potansiyeli görünüyor. Diğer taraftan da kuracağımız şubeler aracılığıyla üye kayıt çalışmamız devam edecek. Şu an 35'e yakın şube hayata geçirildi. Bunların sayısı 200'e yakın olacak."

Yıldırım, her yıl  devlet tarafından incelenen hiçbir iş adamının olmadığını ancak Fenerbahçe Spor Kulübünün, 2004'ten bu yana her yıl incelendiğini öne sürdü. 

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER