ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 16 Temmuz 2013 Salı 07:29

Aziz Yıldırım devri bitiyor mu?

Aziz Yıldırım devri bitiyor mu?

Fenerbahçe Kulübü başkanının 27 Temmuz’da Divan Kurulu üyelerine vereceği iftar yemeğinde olağanüstü kongreye gitme kararı aldığını açıklayacağı ileri sürüldü.


UEFA Tahkim Kurulu’ndan çıkan karar Fenerbahçe Kulübü’ndeki taşları da yerinden oynatacak. Özellikle üye Recep Özcan’ın açtığı dava sonrası İstanbul 5. Asliye Mahkemesi tarafından kulüp üyeliği doldurulan Başkan Aziz Yıldırım’ın, iki yıl Avrupa’dan men kararı üzerine olağanüstü genel kurul için hazırlık yaptığı öğrenildi.

Şu an Fenerbahçe başkanlığı görevini resmi olarak yerine getiremeyen Yıldırım’ın kulübe her an kayyum atanması tehlikesini de gözönüne alarak Fenerbahçe’yi en kısa sürede kongreye götüreceği ileri sürüldü. 27 Temmuz’da Divan Kurulu üyelerine vereceği iftar yemeğinde bu kararını açıklaması beklenen Başkan Aziz Yıldırım’ın yeniden aday olmayı düşünmediği belirlendi. Kayyum atamasının kulüp için şık olmayacağını düşünen sarı-lacivertli kulübün başkanı bu yüzden bir süredir aklında bulunan genel kurul planını yürürlüğe koyacak.

Yaklaşık iki yıldır stresli ve sıkıntılı günler geçiren Aziz Yıldırım’ın yönetici arkadaşları ile durum değerlendirmesi yaptığı, Fenerbahçe için şu aşamada seçime gitmenin en mantıklı yol olduğu görüşü üzerinde herkesin fikir birliğine vardığı kaydedildi.
Yıldırım’ın seçim kararı sonrası daha önce kulüpten ihraç edilen isimlerin affedilmesi için harekete geçeceği de bildirildi.

ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER