ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 22 Ağustos 2014 Cuma 10:34

Aysal:"Üzgünüm Sabri"

Aysal:"Üzgünüm Sabri"

G.Saray’da kadro dışı kalan tecrübeli oyuncunun 4 gün önce Başkan Ünal Aysal ile görüştüğü öğrenildi. Zirvede beklenen af çıkmazken, Aysal’ın, “Bu karar bizim değil hocanındır. Ancak O da Mancini’nin raporunu dikkate aldı” dediği belirlendi.


Galatasaray’da beklenen zirve gerçekleşti ama sonuç değişmedi. Evet sarı-kırmızılılarda Cesare Prandelli tarafından kadro dışı bırakılan Sabri Sarıoğlu antrenmanlarına A2 takımıyla devam ediyor ve bir yandan da ‘af’ umudunu taşıyordu.

Cim-Bom’un kaptanı bu süre zarfında kulüpten durumunu konuşacağı bir yetkili bulamıyor, Başkan Ünal Aysal’a da bir türlü ulaşamıyordu. İşte Sabri’nin çok istediği o buluşmanın 4 gün önce gerçekleştiği belirlendi.

BEKLENEN AF ÇIKMADI

Milliyet'te yer alan habere göre, Başkan Ünal Aysal ile 15 yıldır Galatasaray’da bulunan Sabri Sarıoğlu arasındaki zirvede beklenen affın ise çıkmadığı belirtildi. Başkan Aysal’ın Sabri’ye kadro dışı bırakılmasıyla ilgili kararda Roberto Mancini’nin raporunun ekili olduğunu söylediği ve “O gün Mancini’nin raporuna göre hareket etmek istedi Prandelli. Bu karar bizim değil hocanındır. Ancak O da kendisinden önceki vatandaşının raporunu dikkate aldı. Üzgünüm...” ifadesini kullandığı kaydedildi. Sabri’ye bu görüşmede af çıkmaması tecrübeli kaptanın umutlarını ise kırdı. Ancak sarı-kırmızılı futbolcunun gitmek yerine Florya’da kalarak antrenmanlarına devam etmeyi tercih edeceği vurgulandı.

"HERKES TOPU BİRBİRİNE ATIYOR "

Bu arada önceki gün kulübün efsane isimlerinden Turgan Ece için Florya Metin Oktay Tesisleri’nde düzenlenen törene de katılan Sabri’nin burada bir araya geldiği yetkililere, “Ne yazık ki Galatasaray’a uzun yıllar hizmet etmiş bir futbolcu ve takımın kaptanı olarak bu muammeleyi hak etmedim. Kulüpte kimseye ulaşmak mümkün değil. Herkes topu birbirine atıyor ve işten sıyrılmaya çalışıyor. Çok yazık” ifadelerini kullandığı dile getirildi.

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER