ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 23 Eylül 2014 Salı 10:36

Avrupa’da Aslan, Lig'de Kedi

Avrupada Aslan, Ligde Kedi

Avrupa’da fırtına gibi esen Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de ise durdu.


Teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde beraberliklere abone olan Karadeniz ekibi, oynadığı 6 resmi maçta 4 beraberlik elde etti.

Trabzonspor, teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde beraberliklere abone olurken, oynadığı 6 resmi maçta yenilgi yüzü görmedi. Sezona şampiyonluk parolasıyla giriş yapan Trabzonspor, yenilediği kadrosuyla Süper Lig ve Avrupa’da yenilgi yüzü görmezken, aldığı beraberliklerle dikkat çekiyor. Bordo-mavililer lig ve UEFA Avrupa Ligi olmak üzere 6 resmi maçta, 2 galibiyet, 4 beraberlik elde ederek mağlubiyet yüzü görmedi. Halilhodzic yönetimindeki bordo-mavililer, ilk olarak UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Rostov karşısında 2-0 ve 0-0’lık sonuçlarla tur atlayarak gruplara kaldı. Ligde SAİ Kayseri Erciyesspor ile Fenerbahçe maçlarından golsüz beraberlikle ayrılan Karadeniz ekibi, UEFA Avrupa Ligi L Grubu ilk maçında Metalist Kharkiv’i 2-1 yenmeyi başarırken, ligde oynadığı İstanbul Başakşehir maçında ise sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor, Halilhodzic yönetiminde ligde oynanan 3 maçtan da beraberlikle ayrılması sonucu galibiyet elde edemedi.

TRABZONSPOR AVRUPA’DA ESTİ, LİGDE DURDU

Trabzonspor, Avrupa’da gösterdiği performansı Spor Toto Süper Lig’de gösteremedi. Karadeniz ekibi, UEFA Avrupa Ligi’nde oynadığı 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik alırken, attığı 4 gole karşılık kalesinde ise 1 gol gördü. Bordo-mavililer ligde ise oynadığı 3 maçta 3 beraberlik alarak galibiyetle tanışamadı. Attığı 1 gole karşılık ise kalesinde 1 gol gördü.

Bordo-mavililerin UEFA Avrupa Ligi ve Spor Toto Süper Lig’de oynadığı 6 maç ise şöyle:


UEFA Avrupa Ligi

Trabzonspor - Rostov: 2-0

Rostov - Trabzonspor: 0-0

Metalist Kharkiv - Trabzonspor: 1-2


Spor Toto Süper Lig

SAİ Kayseri Erciyespor - Trabzonspor: 0-0

Trabzonspor - Fenerbahçe: 0-0

İstanbul Başakşehir - Trabzonspor: 1-1



LİGİN EN ÇOK BERABERE KALAN TAKIMINDAN BİRİ OLDU

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de dün karşılaştığı rakibi İstanbul Başakşehir ile birlikte ligin 3 beraberlik alan takımları oldu. Trabzonspor ile İstanbul Başakşehir müsabakasının 1-1 berabere bitmesinin ardından iki takım da ligde 3 beraberlik alarak, ligin en çok berabere kalan iki takımı oldu.

(İHA)

KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER