ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 27 Ekim 2014 Pazartesi 11:13

Aslan'da "kötü gidiş" durdurulamıyor

Aslanda "kötü gidiş" durdurulamıyor

Galatasaray’da İtalyan teknik adamlar Roberto Mancini ve Cesare Prandelli ile ligin ilk 7 haftasında alınan sonuçlar birbirini aratmadı.


Galatasaray’da İtalyan teknik adamlar Roberto Mancini ve Cesare Prandelli ile ligin ilk 7 haftasında alınan sonuçlar birbirini aratmadı.

Geçen sezon sarı-kırmızılıların İtalyan teknik direktörü Roberto Mancini ile alınan kötü sonuçların ardından yollar ayrılmıştı. Sürekli olarak teknik heyetin değiştiği Galatasaray’da bu durum istikrarsızlığa yol açtı. Yeni sezona 4. yıldız umuduyla başlayan sarı-kırmızılı ekipte, yeni teknik direktör Cesare Prandelli aldığı kötü sonuçlarla geçen sezonu aratmıyor.

Galatasaray, geçen sezon İtalyan teknik adam Roberto Mancini ile ligin ilk 7 haftasında 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet alırken, yeni teknik direktör Cesare Prandelli ilk 7 haftayı 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgiyle tamamladı. Alınan bu sonuçlara göre Roberto Mancini ilk 7 haftada toplam 10 puan toplarken, Cesare Prandelli 13 puanla Roberto Mancini’yi geçti. Mancini’nin Galatasaray’ı ilk 7 haftada rakip filelere 9 gol gönderip 6 gol yerken, Prandelli’nin Galatasaray’ı ise 8 gol atıp kalesinde 9 gol gördü.

MANCINI İLE İLK 7 HAFTA

Sarı-kırmızılılar’da 2013-2014 Spor Toto Süper Lig’in ilk 7 haftasında teknik direktör Roberto Mancini ile alınan sonuçlar şöyle:

Galatasaray - Gaziantepspor: 2-1

Bursaspor - Galatasaray: 1-1

Eskişehirspor - Galatasaray: 0-0

Galatasaray - Medical Park Antalyaspor: 1-1

Beşiktaş - Galatasaray: 0-3

Galatasaray - Çaykur Rizespor: 1-1

Akhisar Belediyespor - Galatasaray: 2-1

PRANDELLI İLE İLK 7 HAFTA

Teknik direktör Cesare Prandelli ile Galatasaray’ın ilk 7 haftada aldığı sonuçlar ise şu şekilde:

Bursaspor - Galatasaray: 0-2

Galatasaray - Eskişehirspor: 0-0

Balıkesirspor - Galatasaray: 2-0

Galatasaray - Sivasspor: 2-1

Kayseri Erciyesspor - Galatasaray: 1-2

Galatasaray - Fenerbahçe: 2-1

İstanbul Başakşehir - Galatasaray: 4-0

 

KAYNAK:
İHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER