ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 04 Nisan 2013 Perşembe 14:02

Arveladze: "İyi bir sonuçla dönmek istiyoruz"

Arveladze: "İyi bir sonuçla dönmek istiyoruz"


Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, Medical Park Antalyaspor karşılaşması öncesinde yaptığı açıklamada, Antalya deplasmanından iyi bir sonuçla dönmek istediklerini söyledi.

Medical Park Antalyaspor maçıyla ilgili hazırlıkların sürdüğünü belirten Shota Arveladze, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, her maçın kendileri açısından çok önemli ve farklı olduğunu ifade etti. Shota Arveladze, şu görüşleri dile getirdi:

"Bu tip maçlar kazanıldıkça önem kazanıyor. Son iki haftada Beşiktaş'ı ve Bursaspor'u mağlup ettikten sonra Avrupa kupalarına katılabilme adına önemli bir yol aldık. Bu açıdan bu maçı da kazanırsak, çok anlamlı bir 3 puan olur. Tabii ki karşımızda ligin en iyi takımlarından biri var, çok iyi hücum yapıyorlar ve mücadele ediyorlar. Özellikle ilk yarıda çok iyi bir Antalyaspor izledik. Bizim için çok zor bir deplasman maçı olacak. Maçlar ne kadar zor olursa, herkes o kadar güzel futbol izler. Deplasmanda ki baskıdan çıkabilmemiz çok önemli. İnşallah iyi bir sonuçla İstanbul'a geri döneriz."

ANTALYASPOR MAÇI HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

Bu arada Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında yarın saat 20.00'de, Antalya Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda Medical Park Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Teknik Direktör Shota Arveladze yönetiminde gerçekleştirilen bugünkü antrenman yaklaşık 1 saat sürdü. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oyuncuların koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanda, oyuncular 5'e 2 top kapma çalışması yaptılar. Antrenman, taktik çalışmalarının ardından sona erdi.

Kulüp Doktor Cem Ergenç gözetiminde tedavileri süren Djalma Campos ve Elyasa Süme antrenmana katılmadılar. Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Kasımpaşa, öğle saatlerinde hava yolu ile Antalya'ya hareket edecek.

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER