ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 20 Kasım 2014 Perşembe 09:45

Artık sosyal medyada yok!

Artık sosyal medyada yok!

Galatasaraylı futbolcular Felipe Melo ve Semih Kaya, Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında sahalarında Trabzonspor ile oynayacakları karşılaşmayı yorumladılar.


GS TV’ye konuşan futbolculardan Felipe Melo, Trabzonspor ile oynayacakları maçın kendileri çok önemli olduğunu belirterek, "Teknik direktör değişikliğine gittiler ve bu da takımı olumlu etkileyecektir. Zaten çok iyi bir kadroları var. Ama biz şampiyon olmak istiyoruz ve bunun için de çok iyi mücadele ediyoruz. Bu maç da engellerden biri. Evimizde oynuyoruz, taraftarımızın da desteğiyle güzel bir galibiyet almayı hedefliyoruz" dedi.

Brezilyalı futbolcu, maç ayırt etmeyen ve her maçta aynı mücadeleyi sergileyen futbolcunun kendisi için büyük oyuncu olduğunun da altını çizdi.

SEMİH KAYA: "TRABZONSPOR, İYİ FUTBOL OYNAYAN, GÜÇLÜ BİR RAKİP"

Melo’nun ardından açıklamalarda bulunan Semih Kaya da, Trabzonspor’un iyi futbol oynayan ve güçlü bir ekip olduğunu söyledi. Bordo-mavili kulüple evlerinde oynayacaklarını ve mutlak galibiyet hedeflediklerini vurgulayan Kaya, "Galip geldiğimiz takdirde de istediğimiz ve hak ettiğimiz liderlik koltuğuna oturacağımızı düşünüyorum. İnşallah güzel bir karşılaşma olur. Taraftarlarımızın da bizi yalnız bırakmayacağını düşünüyorum, her ne kadar Passolig olsa da. Desteklerini hiçbir zaman esirgemeyeceklerini biliyorum. Bu maçın bilincindeyiz. İyi hazırlandık. Hocamızın istediklerini yerine getirdiğimiz takdirde galip geleceğimizi düşünüyorum. Her maça derbi havasında hazırlanıyoruz. Galatasaray formasının altında mücadele ettiğimizin bilincindeyiz. O yüzden maç ayırt etmeden, aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz" diye konuştu.

"BUNDAN SONRA SOSYAL MEDYA KULLANMAYACAĞIM"

Takımın aklında şu anda Avrupa Ligi’nin olduğunu ifade eden başarılı defans oyuncusu, "Anderlecht maçından puan alırsak ve Arsenal maçını evimizde kazanırsak Avrupa Ligi’ne gideceğimizi düşünüyorum. Son bir hafta benim için biraz şanssız geçti. Son dönemde yaşadıklarım her oyuncunun başına gelecek şeyler. Bu bir hafta içinde iki kez benim başıma geldi. Sonuçta profesyonel oyuncularız. Her ne kadar kötü sözler söylense de benim hakkımda, daha doğrusu bir kişiden bu kötü sözü aldım. Ben de bundan sonra sosyal medya kullanmayacağım. Herkes bunu bilsin. Bu mecrada saçma sapan insanlarla muhatap oluyoruz. Ben taraftarlarımızı çok seviyorum. Onlarında beni sevdiğini düşünüyorum ama bana o şekilde konuşan kişinin iyi bir Galatasaraylı olduğunu düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

 

KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER