ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 22 Ocak 2014 Çarşamba 08:54

"Artık onlara emanetimle"

"Artık onlara emanetimle"

Yargıtay kararıyla yeniden hapse girmesi kesinleşen Yıldırım, 4 aylık kızı Yaz ile çekilmiş fotoğrafını kulübün sosyal medya hesaplarından yayınlattı.


Yargıtay'ın şike davasında verdiği cezaları onamasının ardından 2 yıl 2 ay daha hapis yatması gereken Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, dün kulübün tüm sosyal medya hesaplarından çok anlamlı bir fotoğraf paylaştı.

yıldırım, 4 aylık kızı Yaz ile çektirdiği fotoğrafını kulübün twitter, Facebook, İnstegram hesaplarıyla fenerbahçe.org'ta servise koydu. Fotoğrafın altındaki mesaj ise hayli duygu yüklüydü. '

CEZAEVİNE GİDİYORUM

'Fransa'da The Wall Street Journal'e "İstanbul'a yeniden cezaevine girmeye gidiyorum" diyen Aziz Yıldırım, 4 aylık bebeğini sanki Fenerbahçe taraftarına emanet eder gibiydi. İşte o mesaj: "Büyük Fenerbahçelilere selam olsun. Bu sevda bitmez gönüllerde. Bir an kadar yakın uzaklardan artık onlara emanetimle..." Başkanın paylaştığı fotoğraf ile altına iliştirdiği not, Fenerbahçelileri çok duygulandırdı. Yapılan binlerce yorumda, başkana "Seninleyiz" mesajları verildi.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER