ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 27 Ağustos 2014 Çarşamba 11:28

Arsenal Beşiktaş maçı soluk kesecek

Arsenal Beşiktaş maçı soluk kesecek

Kartal, Arsenal'in mabedi Emirates'te Şampiyonlar Ligi için kanat çırpacak.


 

İlk maç 0-0 bittiği için Beşiktaş, her türlü gollü beraberlik ya da galibiyet halinde turu geçen taraf olacak. Golsüz beraberlik halinde mücadele uzatmaya gidecek. Diğer skorlar Arsenal’e yarayacak. 

STAT: Emirates
SAAT: 21.45
HAKEM: Pedro Proenca(Portekiz)
YAYIN: Smartspor, D-SMART

Arsenal'in muhtemel 11'i

Szczesny, Debuchy, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Cazorla, Flamini, Rosicky, Mesut, Wilshere, Sanchez

Beşiktaş'ın muhtemel 11'i

Tolga, İsmail, Franco, Ersan, Motta, Veli, Atiba, Mustafa, Oğuzhan, Olcay, Demba Ba
 

Demba Ba şova hazır

Siyah-Beyazlılar'ın Senegalli yıldızı Demba Ba, bu akşamki Arsenal mücadelesinde takımının en önemli kozu olacak.

FANATİK gazetesinde yer alan habere göre; Wenger'in öğrencilerine karşı geçen haftadan beri ekstra motivasyonla hazırlanan başarılı futbolcu, Emirates'te gol olup yağmayı planlıyor!

Devler Ligi’nde grup aşamasına katılabilmek için bugün Londra’da Arsenal’e konuk olacak Beşiktaş’ta zorlu maç öncesinde bütün gözler Senegalli yıldız Demba Ba’ya çevrildi. Siyah-Beyazlı kadroya dahil olmasının ardından daha ilk günden takıma hem moral hem de güç katkısı yapan deneyimli golcü, Beşiktaş’ın Kırmızı- Beyazlılar karşısındaki en önemli kozu olacak. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan ilk karşılaşmada ortaya koyduğu etkili futbolla Avrupa futbol kamuoyunun beğenisini kazanan 29 yaşındaki futbolcunun, ilk maçtaki suskunluğunu bozup rövanş mücadelesinde gol olup yağmayı planladığı bildirildi. Kırmızı- Beyazlılar’la oynanacak mücadele öncesindeki hazırlık çalışmalarında ekstra hırslı görüntüsüyle dikkat çeken Demba Ba’nın, İngiltere Premier Lig tecrübesini kullanarak takım arkadaşlarına rehberlik yaptığı bildirildi. Arsenal’in taraftarların Siyah-Beyazlılar’dan çok farklı olduğunu ve Emirates’teki atmosferin çok rahat olacağını söyleyen Demba Ba’nın, “Onların stadında maça çıkmak rakip takım oyuncularını zorlamıyor. Bu konuda kendinizi rahat hissedebilirsiniz” diyerek arkadaşlarına psikolojik olarak yardımcı olduğu bildirildi. 

Beşiktaş’ın Kara Boğa’ lakaplı yıldızı Demba Ba, İngiltere Premier Lig’de Newcastle United ve Chelsea formalarını taşıdığı 3 yıllık süreç içerisinde Arsenal’e karşı 5 mücadeleye çıkmıştı. Başarılı futbolcu, bu karşılaşmalarda Arsene Wenger’in öğrencilerinin koruduğu kaleye 2 gol gönderip Fransız menaceri üzmüştü.
 
KAYNAK:
Ajanslar
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER