ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 05 Aralık 2014 Cuma 23:29

Arena’da ilk yenilgi

Arenada ilk yenilgi

Galatasaray Liv Hospital, THY Avrupa Ligi’nde sahasında ağırladığı İspanya ekibi Laboral Kutxa’ya 89-82 mağlup oldu.



Sarı-kırmızılı ekip, Turkish Airlines Euroleague normal sezon D Grubu sekizinci maçında Abdi İpekçi Spor Salonu’nda İspanya temsilcisi Laboral Kutxa’yı ağırladı. Grupta oynadığı son maçta Valencia Basket’e deplasmanda 78-71 yenilen Galatasaray Liv Hospital, taraftarı önünde karşılaştığı bir diğer İspanyol rakibi Laboral Kutxa’ya ise 89-82’lik skorla mağlup oldu. Başa baş bir mücadeleye sahne olan ilk periyot 19-19 eşitlikle sonuçlandı. İkinci periyotta da oyunda eşitlik hakim oldu. İspanyol ekibi devreye 1 sayı farkla 39-38 önde girdi. 3. çeyreği 67-65 önde kapatan Laboral Kutxa, son periyotta ise sahadan 89-82 galip ayrıldı.

ARENA’DA İLK MAĞLUBİYET

Ergin Ataman yönetimindeki Galatasaray Liv Hospital, THY Avrupa Ligi’nde sahasındaki ilk mağlubiyetini aldı. Abdi İpekçi Arena’da daha önce oynadığı 3 karşılaşmayı da kazanan sarı-kırmızılılar, İspanyol ekibine 7 sayı farkla mağlup olarak taraftarı önündeki ilk mağlubiyetini almış oldu. Aslan, deplasmanda çıktığı 4 mücadeleden ise mağlup ayrıldı.

YOUNG İLK MAÇINA ÇIKTI

Öte yandan Galatasaray Liv Hospital’in yeni transferi ABD’li pivot Patric Young, sarı-kırmızılı takım ile ilk maçına çıktı. Turkish Airlines Euroleague için evrakları dün tamamlanan 22 yaşındaki oyuncu, 4 numaralı formasıyla çıktığı ilk maçında skor kaydedemedi.

SALON: Abdi İpekçi

HAKEMLER: Boltauzer xx, Ziemblicki xx, Fritz xx

GALATASARAY LİV HOSPİTAL: Young x, Zoran Erceg xx 17, Kerem Gönlüm xx 11, Vougioukas xx 5, Pocius xx 7, Aradori x, Arroyo xx 22, Sinan Güler xx 14, Ender Arslan xx 6

BAŞANTRENÖR: Ergin Ataman

LABORAL KUTXA: Iverson xx 6, Causeur x 4, Shengelia xx 4, Perkinks x 9, Kim Tillie xx 11, Mirza Begic x 3, Vujacic x 4, San Emeterio xx 25, Heurtel xx 12, Bertans xx 11

BAŞANTRENÖR: Sergio Scariolo

1. PERİYOT: 19-19

DEVRE: 38-39 (Laboral Kutxal lehine)

3. PERİYOT: 65-67 (Laboral Kutxal lehine)

5 FAUL ALAN: Colton Iverson (Laboral Kutxal)

(İHA)



















KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER