ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 11 Kasım 2014 Salı 16:36

Arda'ya özel önlem

Ardaya özel önlem

Brezilya Milli Takımı futbolcusu Joao Miranda de Souza Filho, yarın Türkiye ile yapacakları özel maçta, forma giydiği Atletico Madrid'ten takım arkadaşı Arda Turan'a karşı önlem alacaklarını ifade etti.


Brezilya Milli Takımı futbolcusu Joao Miranda de Souza Filho, yarın Türkiye ile yapacakları özel maçta, forma giydiği Atletico Madrid'ten takım arkadaşı Arda Turan'a karşı önlem alacaklarını ifade etti.

Brezilyalı futbolcu, İstanbul'da kamp yaptıkları Wyndham Grand Kalamış Marina Hotel'de düzenlenen organizasyonda basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Takım arkadaşı Arda Turan ile milli maçta rakip olacakları anımsatılması üzerine Miranda, "Arda benim arkadaşım ve çok büyük bir oyuncu. Gerçekten çok farklı bir oyuncu. Farklı dakikalarda, maçın tamamında oyunun gidişatını değiştirme kapasitesine sahip. Dolayısıyla ona karşı önlemlerimizi alacağız. Bizim için zorlu bir maç olacak" dedi.

Miranda, Brezilya Milli Takımı'nın yeni yapısında savunmaya da ağırlık vereceklerini belirterek, "Yavaş yavaş defansa da ağırlık vermeye başladık. Hücum futbolu oynarken savunma aksayabiliyordu. Türk Milli Takımı'nı bir şekilde tanıyoruz, biliyoruz. Yarın başarılı olacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Galatasaraylı futbolcu Semih Kaya'nın adının Atletico Madrid ile anıldığı ifade edilerek yöneltilen, "Semih'i takım arkadaşın olarak görmek ister misin?" sorusuna Brezilyalı futbolcu, "Yorum yapmam çok doğru olmaz. Öncelikle Semih'i tanımıyorum. Ne olur, gelir mi gelmez mi bilmiyorum" değerlendirmesini yaptı.

Firmino: "Çok mutluyum"

Brezilya Milli Takımı'na ilk kez alınan Almanya'nın Hoffenheim takımında forma giyen Roberto Firmino, "İlk defa milli takıma alınmaktan dolayı çok mutluyum. Bu insana kendisini çok özel hissettiren bir şey. Üzerime düşeni en iyi şekilde yapacağım. Umarım başarılı oluruz" ifadelerini kullandı.

Türkiye ile yaptıkları bütün maçların hep zorlu geçtiğini kaydeden Brezilyalı futbolcu, yarınki karşılaşmayla ilgili "Bu sefer de öyle olacağını düşünüyorum. İyi olan kazansın" değerlendirmesini yaptı.

Almanya Ligi'nde forma giyen Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak'ın Türk Milli Takımı'na alınmamasıyla ilgili fikri sorulan Firmino, "Hakan Çalhanoğlu'na karşı oynadım, iyi bir futbolcu. Neden milli takımda değil bilmiyorum. Bu konuda yorum yapmam doğru olmaz" diye konuştu.

 

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER