ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Ağustos 2013 Çarşamba 13:39

Arda'ya büyük onur!

Ardaya büyük onur!

Arda’nın süper formu yankı uyandırmayı sürdürüyor. AP haber ajansı, Bleacher Report internet sitesi ve El Mundo Deportivo gazetesi oyuncunun performansına dikkat çektiler.


Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

La Liga’da sezona iyi bir başlangıç yapan Arda Turan, Sevilla ve Rayo Vallecano maçlarında sergilediği performansla herkesi kendine hayran bıraktı. İspanyol medyasında manşetlere çıkan milli futbolcunun yarattığı etki İspanya’nın da dışına çıktı. ABD merkezli iki yayın organı Bleacher Report medya portalı ve AP haber ajansı da Arda’nın başarısına yer ayırdılar. Barcelona’ya yakınlığı ile bilinen El Mundo Deportivo gazetesi spor yazarlarından Chema Fuente de bugünkü köşe yazısını Arda’ya ayırdı.

1-Bleacher Report, “Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde parlamaya yakın 4 La Liga yıldız” başlığıyla bir inceleme habere imza attı. Bu isimler arasında yer verilen Arda’dan fantastik bir oyuncu olarak bahsedilirken, Devler arenasında yıldızı parlaması olası diğer oyuncular olarak Barcelonalı Christian Tello, Real Madridli Alvaro Morata ve Real Sociedadlı Carlos Vela’nın isimleri sıralandı.

2-Amerika merkezli Associated Press haber ajansı, haftalık oyuncu değerlendirme raporunun bu haftaki verilerini açıkladı. Tüm dünyadan ligleri ve futbolcuları esas alan incelemede bu hafta Arda Turan’a da yer verildi. 26 yaşındaki oyuncu ilk 10 kişilik listeye girmeyi başardı ve haftanın en çok puan verilen 10. futbolcusu oldu.

3-Katalan merkezli El Mundo Deportivo’nun köşe yazarı Chema Fuente Arda’ya ayırdığı köşesinde, oyuncunun Süper Kupa maçında Barcelona’ya karşı sergilediği iyi oyunu ligdeki ilk iki maçta da sürdürdüğünü yazdı. Falcao’nun da takımdan ayrılmasının ardından Arda’nın dümene geçtiği belirtilerek, “Arda çoktan Atletico’nun lideri oldu” ifadesi kullanıldı. Sezon başında gelen tekliflerin hem kulüp hem de Arda tarafından geri çevrildiği hatırlatılırken, bu tercihin ne kadar doğu olduğunun da ortaya çıktığı kaydedildi.

ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER