ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 03 Haziran 2014 Salı 13:25

Arda Turan: ''Galatasaray isterse...''

Arda Turan: Galatasaray isterse...

Atletico Madrid forması altında büyük başarılar kazanan Arda Turan, basına yansıyan transfer iddiaları hakkında konuştu.


Atletico Madrid forması altında büyük başarılar kazanan Arda Turan, basına yansıyan transfer iddiaları hakkında konuşurken, Galatasaray sorusunu cevapladı.

Skyturk 360 kanalına konuşan Arda Turan, "Bu sezon hayal gibiydi, muhteşemdi. Futbol tarihi boyunca kazanılması çok zor bir şampiyonluğu kazandık. Şampiyonlar Ligi finalinde kaybettik, ama bunlar çok özel anlardı. Bu anlamda takım olarak çok çalıştık. Türk halkına çok teşekkür ediyorum, benim için dua ediyorlar. Sokağa çıkıyorum 'Allah senden razı olsun oğlum' diyorlar. Türkiye Cumhuriyeti'nin evladı olarak çok mutlu oluyorum" ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY BİZİM SEVDAMIZ"

'Bir gün Türkiye'ye döner misin?' sorusuna yıldız futbolcu, "Günün birinde şartlar uygun olur, Galatasaray da beni kabul ederse dönerim. Yuvamız bizi isterse neden olmasın. Galatasaray bizim sevdamız" yanıtını verdi.

Milli oyuncu, "Menajerim Ahmet Bulut ile şöyle bir ilişkimiz var. 'Sen işini yap' der. 2017 yılına kadar kontratım var. La Liga Şampiyonu olduk ve Şampiyonlar Ligi'nde final oynadık. Transfer için bilgi isteyen, konuşmak isteyen varsa Ahmet Bulut orada. Sadece bana değil, bütün takıma teklifler var. Benim için en önemli kriter mutluluk. Çok sevdiğim şeylerden de mutlu olamadığım için ayrıldım" dedi. 

(Hürriyet) 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER