ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 18 Ağustos 2013 Pazar 11:09

Arda Galatasaray için 5 milyon Euro'yu reddetti!

Arda Galatasaray için 5 milyon Euroyu reddetti!

Transferi yılan hikayesine dönen Arda Turan'ın, Atletico Madrid tarafından teklif edilen zammı Galatasaray için reddettiği iddia edildi.


İspanyol kulübünün patronu Gil, yıldız futbolcuyu elden kaçırmamak için, ücretine 1 milyon euro zam yaparak 2018’e kadar sözleşme önerdi. Arda yeşil ışık yakmadı.

ARDA, GALATASARAY’A DÖNMEK İÇİN ATLETİCO MADRİD’E “HAYIR” DEDİ

Star Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray Arda Turan’ın geri dönmesi yolunda önemli bir mesafe daha katetti. Teknik Direktör Fatih Terim’in de devreye girmesiyle Sarı-Kırmızılı takımın formasını yeniden giyme umutları yeşeren yıldız futbolcu, Atletico Madrid ile köprüleri atma sinyalleri verdi. İspanyol kulübünün başkanı Jesus Gil, yıldız futbolcuyu kaçırmamak için 2.7 milyon euro olan ücretine 1 milyon euro zam yapmayı ve 2015’te bitecek sözleşmesini de 2018’e kadar uzatmayı teklif etti.

DÖNÜŞ ÇOK YAKINDA

Ancak, süperstar bu teklifi kabul etmediğini yönetime bildirdi. Madrid yönetimi yine son bir umut olarak düşünmesi için Arda’ya süre verdi. Terim’in önceki gün “Arda bize gelmek istiyor ve bunun için de elinden geleni yapıyor” açıklamasının ardından milli futbolcunun Atletico Madrid’in teklifini kabul etmemesi, “Dönüş yakın” şeklinde yorumlandı.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER