ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 09 Mayıs 2014 Cuma 09:31

Arda Alex'e böyle jest yaptı!

Arda Alexe böyle jest yaptı!

Fenerbahçeli eski futbolcu Alex de Souza kendisine forma gönderen milli oyuncu Arda Turan ve Miranda'ya twitter hesabından teşekkür etti


Fenerbahçeli eski futbolcu Alex de Souza kendisine forma gönderen Arda Turan ve Miranda'ya memnuniyetini ifade ederek, kendisine böyle bir jest yapan futbolculara Şampiyonlar Ligi finalinde başarılar diledi. 

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Alex de Souza, Twitter'daki hesabından Atletico Madrid futbolcularından Arda Turan ve Miranda'ya teşekkür etti.

Instagram hesabından iki futbolcunun kendisine gönderdiği Atletico Madrid formasını paylaşarak Miranda ve Arda ile ilgili övgü dolu sözler sarf etmesi dikkati çekti. 

Daha önce de etkili oyunu ile futbolseverlerin beğenisini toplayan Milli oyuncu Arda Turan, PSG'li Zlatan İbrahimovic'in terlettiği formayı alarak ünlü spor spikeri Burcu Esmersoy'a hediye etti.

Arda'nın jesti karşısında çok mutlu olan Esmersoy, İsveçli golcünün formasını hemen üzerine giyip, Arda'ya birlikte çektirdiği fotoğrafı, Twitter hesabından paylaşmıştı. 

İşte Alex'in Instagram hesabından paylaştığı o fotoğraf:

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER