ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 04 Kasım 2014 Salı 10:15

Ara transfer döneminde gidebilirler

Ara transfer döneminde gidebilirler

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ve Galatasaray ezeli rekabet devam ediyor. Her iki takımda 4.yıldızın peşinde koşarken, kadrolarındaki bazı isimlerle yolların ayrılabileceği söyleniyor.


Fenerbahçe ve Galatasaray'da yabancı futbolcuların durumu ve ara transfer dönemindeki ayrılık ihtimalleri
Spor Toto Süper Lig'de ilk 8 hafta geride kalırken, 16 puanla Fenerbahçe ve Galatasaray zirveyi paylaştı. İki takımın taraftarları da puan durumuna rağmen oynanan oyundan memnun değil. 4. yıldız mücadelesi veren ezeli rakiplerde devre arasında ayrılıklar yaşanması beklendiği söyleniyor.

Habertürk'ün haberine göre aratranfer döneminde ayrılacak isimler: 

Fenerbahçe

Bruno Alves: Chelsea ile oynanan hazırlık maçında Diego Costa'ya yaptığı sert hareket sonrası Aziz Yıldırım'dan uyarı alan Alves, Galatasaray derbisinde gördüğü kırmızı kartla mağlubiyete neden oldu. Menajerinin takım aradığı Alves'in takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Diego Ribas: İlk 8 haftada toplam 322 dakika forma giyen ve Galatasaray ile Beşiktaş derbilerinde oynatılmayan Diego Ribas, İsmail Kartal'ın sistemiye uymuyor. Ülkesine transferi gündemde.

Moussa Sow ya da Emmanuel Emenike: Fenerbahçe'nin gol yükünü çeken iki isimden biri ile yollar ayrılabilir. Sarı - Lacivertliler, bu sezon bekleneni veremeyen Sow ya da Emenike'den iyi bir teklif gelmesi halinde vazgeçebilir.

Galatasaray

Goran Pandev: Ligde formayı unutan ancak Prandelli tarafında Şampiyonlar Ligi'nde ilk 11'de görev verilen Makedonyalı oyuncu, henüz golle tanışamadı. Dortmund maçının kadrosuna alınmayan Pandev'in devre arasında gönderilip yerine başka bir golcü alınması bekleniyor.

Bruma: Ligde 249 dakika Avrupa'da ise 57 dakika forma giydi. Yedek kulübenin yıldızı Bruma, forma şansı bulamadığı için mutsuz. Devre arasında kiralık ya da bonservisiyle takımdan gönderilebilir.

Wesley Sneijder: Fenerbahçe maçında yıldızlaşan Sneijder, yeni yönetimin gelmesiyle takımda sorun haline geldi. Takım arkadaşlarıyla arasında soğukluk olduğu iddia edilen Hollandalı yıldızın İngiltere'den talipleri var.

Emmanuel Eboue: Galatasaray'da sezon başında kadro dışı bırakılan Eboue'nin yıllık ücretinden kurtulmak isteyen sarı-kırmızılılar, Eboue'yi göndermenin hesaplarını yapıyor.

Alex Telles: Başta PSG olmak üzere, Avrupa takımları ile adına anılan Telles, iyi bir teklif gelmesi halinde gidecebilecek oyuncular arasında.
 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER