ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 26 Ekim 2014 Pazar 20:07

Antrenörler karşılaşmayı değerlendirdi

Antrenörler karşılaşmayı değerlendirdi

Kadınlar Cumhurbaşkanlığı mücadelesi sonrasında Fenerbahçe ve Galatasaray Odeabank antrenörleri karşılaşmayı değerlendirdi.


Samsun’da Yeni Yaşar Doğu Spor Salonu’nda oynanan Kadınlar Cumhurbaşkanlığı mücadelesi sonrasında Fenerbahçe ve Galatasaray Odeabank antrenörleri karşılaşmayı değerlendirdi.

Mücadeleyi 56-48’lik skorla kazanan ve kupayı kazanan Fenerbahçe’de Başantrenör Jacek Winnicki, yapmış olduğu değerlendirmede, "Burada vermiş olduğumuz mücadele ve savaş çok önemliydi. Henüz oynadığımız basketbol tam olarak oturmuş değil. Biz bugün bunun zorluğunu yaşadık. Ancak her topa atladık ve mücadele ettik. Taraftarlarımızın desteğine de teşekkür ediyorum. Onlar sayesinde kazandık. Her geçen gün daha iyi olacağımıza inanıyorum. Savunmadaki performansımızdan memnunum. Daha da iyi olacağız." dedi.

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ekrem Memnun ise karşılaşmayla ilgili yaptığı açıklamada, "Bu mücadelede çok fazla atış kaçırdık. Sonuçta iyi bir takıma karşı oynadık ve bu kadar basit hata yaptığınız maçı da kazanamazsınız. Bizim bu karşılaşmada oynayan 8 yeni oyuncumuz vardı. Günden güne gelişeceğiz ve daha da iyi duruma geleceğiz. Sezona umutlu başlayacağız." diye konuştu.








KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER